Nieuws

Deelnemer uitgelicht

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS)

Als Gereformeerde Bijbelstichting (GBS), opgericht in 1966, zetten wij ons ook dit jaar in voor het uitgeven en verspreiden van Gods Woord. Onze doelstellingen zijn: Het behoud van de Bijbel in de Statenvertaling en het verspreiden van Bijbels in andere talen in betrouwbare vertalingen.

Lees Meer »
Exposant

Stichting Bonisa op Familiedagen

Bonisa is een interkerkelijke stichting. Bestuursleden zijn afkomstig uit verschillende kerken van de Gereformeerde Gezindte. Zij is bewogen met de nood van mensen in Azië. Bonisa wil daar de verkondiging van de Boodschap van vrije genade bevorderen. Zij richt zich vooral op etnische minderheden en ondersteunt Christenen.

Lees Meer »
Bruidstaart
Exposant

Tips voor de perfecte bruidstaart met Cakes With Curves

Zie je het al voor je, je bent net getrouwd en tijdens de receptie snijden jullie samen de bruidstaart aan. De bruidstaart is (naast jullie natuurlijk) het middelpunt van de aandacht. Dit maakt het nog best een grote uitdaging om de perfecte taart te kiezen. Geen zorgen! Samen met onze exposant Cakes With Curves geven wij jou een aantal tips.

Lees Meer »
Header RO - Familiedagen
Informatie

Op bezoek bij | De Reformatorische Omroep

Enige tijd geleden zijn wij door Peter Boele van de RO uitgenodigd voor een heerlijke lunch en een kijkje achter de schermen. Deze uitnodiging hebben wij met open armen ontvangen en vorige week was het moment daar dat we op weg gingen naar Nijkerk, de plaats waar de uitgebreide studio’s van de RO gevestigd zijn.

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top