29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Nieuws

Informatie

Familiedagen een duurzaam event maken

Duurzaam ondernemen is een belangrijk thema op Familiedagen. Het is belangrijk dat we hierop inspelen door op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier het event te organiseren.

Lees Meer »
Informatie

Van Zoet tot Hartig: Een Wereld van Smaak in het Bakken

Bakken is een culinaire kunst die ons meeneemt op een reis door een uitgestrekt landschap van smaken en texturen. Van verrukkelijke zoetigheden tot hartige lekkernijen, de wereld van bakken biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan gerechten die onze smaakpapillen betoveren. In dit artikel nemen we je mee op een culinaire ontdekkingsreis door enkele van de meest geliefde en diverse gerechten in de bakwereld.

Lees Meer »
Informatie

Bakken: Een heerlijke kunst van creatie en genot

Bakken is niet alleen een culinaire activiteit; het is een kunstvorm die ons verbindt met onze creatieve kant en ons zintuiglijk genot bezorgt. Of het nu gaat om het vullen van onze keukens met de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen of het delen van zelfgemaakte lekkernijen met vrienden en familie, bakken heeft een speciale plaats in onze harten en in onze cultuur. In dit artikel duiken we in de wereld van het bakken en ontdekken we waarom deze ambachtelijke bezigheid zoveel vreugde en voldoening brengt.

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top