29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met enkele exposanten van Familiedagen 2024

Van professionele zorgverlening tot trendy kledingwinkels en hoogwaardige producten voor een gezondere levensstijl, Familiedagen 2024 heeft voor elk wat wils. Maak kennis met enkele van deze exposanten, waaronder RST Zorgverleners, Laurie Store, AMC Netherlands, Basic Life VOF, Alpa Bedden en Hippe Zeeuw. 

RST zorgverleners

 ”Wij zijn een professionele zorgorganisatie met een reformatorische identiteit. Iedereen kan bij ons terecht met zorgvragen op het gebied van kraamzorg, huishoudelijke ondersteuning en verpleging en verzorging.”

Laurie Store

“Laurie Store begon als een hobby en is nu dé plek voor trendy kleding. Dankzij Laurie’s inzet en smaak vinden honderden vrouwen en meiden hun perfecte outfit bij ons. ”Bezoek ons op het event! We staan bij stand B112. Tot snel!”

AMC Netherlands

”Bij AMC bieden we mensen al ruim 60 jaar een gezondere en smaakvollere manier van koken en voeding. Onze hoogwaardige producten zijn de belichaming van onze filosofie: Beter eten. Beter leven. Dit is ons recept voor succes.”

Basic Life VOF

”Basic-Life laat al jaren lang zien dat mode, beleving en persoonlijke aandacht voor haar klanten de drive is. Met een brede variatie aan mooie merken aangevuld met wekelijks nieuwe items vanuit het confectiecentrum in Amsterdam. De inspiratie die wij vinden in de mode proberen wij dagelijks enthousiast over te dragen aan al onze fans, zowel in onze winkels, als online. Dat kunnen wij als ondernemers natuurlijk niet alleen, en we zijn trots op onze ladies die door hun enthousiasme onze visie dagelijks weten waar te maken.”

Alpa Bedden

”Oké, het is waar. De één slaapt makkelijker dan de ander. De ene nacht is de andere niet. Maar Alpa Bedden biedt u het essentiële comfort dat u helpt om nieuwe energie op te doen. We hebben meerdere slaapsystemen ontwikkeld en helpen u een bed vinden die past bij uw behoefte. We zijn terug gegaan naar de historie van goed slapen en halen onze inspiratie uit de natuur. Dat levert bedden op met zachte, ademende stoffen, gedragen door een robuuste lattenbodem. Heerlijk.”

Hippe Zeeuw

”De leukste dameskleding shop je bij HippeZeeuw! Wij staan onder andere op verkopingen, fairs en thuis-verkopingen! Daarnaast heb ik een webshop opgezet, zodat jullie nog makkelijker en sneller kleding kunnen bestellen! Wat je bij ons kunt vinden? Alles wat met dameskleding te maken heeft! De leukste rokjes, jurkjes, truien, accessoires en nog veel meer.”

We kunnen niet wachten om jou en alle exposanten weer te verwelkomen op de aankomende editie!

Laat een reactie achter

Scroll naar top