Kinder
animatie

volop vermaak voor alle leeftijden

Tijdens Familiedagen is het belangrijk dat uw kind zich kan vermaken. Daarom is de kinderanimatie groter dan ooit! Kinderen kunnen hun energie kwijt bij diverse onderdelen, actieve en rustige activiteiten wisselen elkaar af. Er is voor iedere leeftijdsgroep iets te vinden.

Deze editie kunnen uw kinderen de uitdaging aangaan bij ons survivalparcours of de strijd met elkaar aangaan in een spannend spel Archery Tag. Creatieve talenten kunnen aan de slag met schilderen op keramiek, zandtekeningen maken of cupcakes versieren. Leren en ontdekken staat ook centraal bij de kinderanimatie met o.a. een speurtocht, een interactieve quiz over de Veluwe en een basin vol met modelbouwschepen. Nieuw dit jaar is tevens de Kinderhut. Elke dag zijn er interactieve shows waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.

Bekijk hieronder alle activiteiten!

fun & Actie

Archery Tag

Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Raak de tegenstanders en 'schiet' ze het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

Speleo ladders

Aan de speleoladders klimt uw kind niet zomaar omhoog. Coördinatie en uithoudingsvermogen zijn hierbij een belangrijke vereiste. Lukt het om de top te bereiken?

Buksschieten

Onder goede begeleiding leert uw kind om te bukschieten. Spannende en zenuwslopende activiteit.

Klimtoren

Motorische vaardigheden, kracht en inzicht van uw kind is nodig om de top van de klimtoren te bereiken! Lukt het om de top te bereiken?

Survival parcours

Ga de uitdaging aan! Het survivalparcours is voor kinderen het ultieme spelen: veel klimmen, klauteren en rennen.

Springkussens

Springkussens kunnen op Familiedagen zeker niet ontbreken. Per leeftijdscategorie is er een apart springkussen, zodat ieder kind er veilig gebruik van kan maken.

Skelterbaan

Houdt uw kind van snelheid en spanning? De skelterbaan op Familiedagen is een echte racebaan. Per leeftijdscategorie is er een aparte baan!

Creatief

Bouwblokken

Met de bouwblokken kunt uw kind leuke creatieve creaties maken. Lukt het om een zo hoog mogelijk toren te bouwen?

Creatieve Activiteiten

Verschillende knutselactiviteiten zijn te vinden op het kinderknutselplein! Van schilderen tot zandtekeningen maken. Uw kind kan creatief aan de slag!

Leer & ontdek

Veluwe quiz

Dinsdag 22 oktober staat het podiumprogramma in het teken van de Veluwe! Neem je mobieltje mee en doe mee met de interactieve quiz van de RMU.
Bekijk het podiumprogramma

Fien & Teun

Een heuse meet & greet met Fien & Teun op woensdag, kom lekker knuffelen en ga met ze op de foto!
Lees meer over hun bezoek

De juffrouw leest voor

De juf heeft verhalen meegenomen over kinderen uit andere landen. Die kinderen maken allemaal bijzondere dingen mee.

Verhalen verteller

Kom luisteren naar een verhaal waarin uw kind centraal staat. Vragen en ideeën van uw kind worden in het verhaal verwerkt waardoor uw kind helemaal meegenomen wordt in het verhaal.

Kinderkerk in Moldavië

Kom luisteren naar een verhaal waarin uw kind centraal staat. Vragen en ideeën van uw kind worden in het verhaal verwerkt waardoor uw kind helemaal meegenomen wordt in het verhaal.

Ontdek de andere activiteiten van Familiedagen Najaar 2019!