Kinder
animatie

volop vermaak voor alle leeftijden

Tijdens Familiedagen is het belangrijk dat uw kind zich kan vermaken. Daarom is de kinderanimatie groter dan ooit! Kinderen kunnen hun energie kwijt bij diverse onderdelen, actieve en rustige activiteiten wisselen elkaar af. Er is voor iedere leeftijdsgroep iets te vinden.

Deze editie kunnen uw kinderen de uitdaging aangaan bij ons survivalparcours of de strijd met elkaar aangaan in een spannend spel Archery Tag. Creatieve talenten kunnen aan de slag met schilderen op keramiek, zandtekeningen maken of cupcakes versieren. Leren en ontdekken staat ook centraal bij de kinderanimatie met o.a. een speurtocht, een interactieve quiz over de Veluwe en een basin vol met modelbouwschepen. Nieuw dit jaar is tevens de Kinderhut. Elke dag zijn er interactieve shows waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.

Bekijk hieronder alle activiteiten!

fun & Actie

Archery Tag

Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Raak de tegenstanders en 'schiet' ze het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

Speleo ladders

Aan de speleoladders klimt uw kind niet zomaar omhoog. Coördinatie en uithoudingsvermogen zijn hierbij een belangrijke vereiste. Lukt het om de top te bereiken?

Survival parcours

Ga de uitdaging aan! Het survivalparcours is voor kinderen het ultieme spelen: veel klimmen, klauteren en rennen.

Springkussens

Springkussens kunnen op Familiedagen zeker niet ontbreken. Per leeftijdscategorie is er een apart springkussen, zodat ieder kind er veilig gebruik van kan maken.

Creatief

Creatieve Activiteiten

De onderdelen zijn hier binnenkort te vinden....

Leer & ontdek

Veluwe quiz

Dinsdag 22 oktober staat het podiumprogramma in het teken van de Veluwe! Neem je mobieltje mee en doe mee met de interactieve quiz van de RMU.
Bekijk het podiumprogramma

kinderhut

Fien & Teun

Ontmoet Fien & Teun in de kinderhut en leer alles over het boederijleven.