Kinderanimatie

volop vermaak voor alle leeftijden

Tijdens Familiedagen is het belangrijk dat jouw kind zich kan vermaken op verschillende onderdelen. Kinderen kunnen op een veilige manier hun energie kwijt bij diverse onderdelen. Actieve en rustige activiteiten wisselen elkaar af. Er is voor iedere leeftijdsgroep iets te vinden.

fun & Actie

Klimtoren

Motorische vaardigheden, kracht en inzicht van jouw kind is nodig om de top van de klimtoren te bereiken! Lukt het om de top te bereiken?

Multiplay krokodil

Een multiplay springkussen Krokodil biedt net wat meer speelelementen dan de gewone springkussens. De Multiplay springkussens zijn voorzien van diverse leuke speelelementen. Naast springen komen namelijk de speelelementen klimmen en glijden ook aan bod.

Take Out Stormbaan

Stormbanen mogen op Familiedagen zeker niet ontbreken. Neem het op tegen je vrienden. Wie heeft er de snelste tijd?

Adventure Stormbaan

Bij de Adventure Stormbaan moet je de weg vinden tussen tal van obstakels, eerst omhoog klauteren om vervolgens naar beneden te glijden. Hierna volgen 6 obstakels, die allemaal overwonnen moeten worden om bij het einde te komen.

Springkussens

Springkussens kunnen op Familiedagen zeker niet ontbreken. Per leeftijdscategorie is er een apart springkussen, zodat ieder kind er veilig gebruik van kan maken.

Sweeper

De Sweeper is een ideale manier om competitie en plezier met elkaar te combineren. Zowel toeschouwers als deelnemers zullen hier veel plezier aan beleven. Het idee is dat deelnemers plaatsnemen op de paal en de ronddraaiende armen weten te ontwijken.

Bungee Trampoline

Dit is een trampoline met tuigje waar je in vast gezet wordt. Door deze borging in combinatie met sterke veren en een trampoline kan erg hoog gesprongen worden en voelt het alsof u de lucht in wordt geschoten. Het enige wat je hoeft te doen is mee te springen.

Speel en Leerland

Een ontdekkingsreis voor de allerkleinste onder ons. Ons Speel- en Leerland is namelijk niet alleen grensverleggend leuk, maar ook erg leerzaam! De slang kruipt langs het alfabet, de opblaasschoen wacht om gestrikt te worden en de sommen in het raam moeten nog worden opgelost.

Creatief

Lego blokken XXL

Houdt jouw kind van spelen met LEGO? Laat hem of haar dan vooral langsgaan bij de LEGO blokken XXL!

Tekeningen inkleuren

Kom lekker kleuren tijdens Familiedagen!

Leer & ontdek

Speurtocht HVC

Ga op zoek naar de 8 standhouders en vind alle onderdelen op de beurs!
Scroll naar top