My Easyfairs

My Easyfairs is de online tool voor u, als exposant, om uzelf te presenteren via onze kanalen. Met uw persoonlijke bedrijfsprofiel genereert u voorafgaand aan de beurs extra zichtbaarheid bij de bezoekers van Familiedagen. U kunt hier ook alle belangrijke documenten vinden ter voorbereiding van uw deelname. Daarnaast kunt u in MyEasyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten  behoeve van uw stand. 

hOE WERKT HET?

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van de inschrijving voor Familiedagen met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van MyEasyfairs. Nadat u alle informatie over uw organisatie heeft ingevuld, kunnen bezoekers van de website in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Als zij op uw naam klikken, komen ze op uw eigen bedrijfsprofiel met een uitgebreide omschrijving, een logo en de mogelijkheid om contact op te nemen met uw bedrijf. Zo hebben ze u voorafgaand aan het evenement al gezien en weten ze u sneller te vinden tijdens Familiedagen. 

TIP

Hoe uitgebreider u uw online profiel in MyEasyfairs invult, hoe meer interessante informatie u deelt over uw eigen organisatie. Zo bereikt u voorafgaand aan het evenement al een interessante doelgroep. 

Handleiding

My Easyfairs is een zeer gebruiksvriendelijke tool, die werkt met een aantal stappen. Deze stappen worden heel duidelijk uitgelicht in de MyEasyfairs handleiding. U kunt deze handleiding downloaden door op onderstaande button te klikken. 

Scroll naar top