29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

My Easyfairs

My Easyfairs is de online tool voor jouw, als exposant, om jezelf te presenteren via onze kanalen. Met jouw persoonlijke bedrijfsprofiel genereer je voorafgaand aan de beurs extra zichtbaarheid bij de bezoekers van Familiedagen. Je kunt hier ook alle belangrijke documenten vinden ter voorbereiding van jouw deelname. Daarnaast kun je in MyEasyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten  behoeve van jouw stand.

hOE WERKT HET?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van de inschrijving voor Familiedagen met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van MyEasyfairs. Nadat je alle informatie over jouw organisatie heeft ingevuld, kunnen bezoekers van de website in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Als zij op jouw naam klikken, komen ze op jouw eigen bedrijfsprofiel met een uitgebreide omschrijving, een logo en de mogelijkheid om contact op te nemen met jouw bedrijf. Zo hebben ze je voorafgaand aan het evenement al gezien en weten ze je sneller te vinden tijdens Familiedagen.

TIP

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in MyEasyfairs invult, hoe meer interessante informatie je deelt over jouw eigen organisatie. Zo bereikt je voorafgaand aan het evenement al een interessante doelgroep.

Handleiding

My Easyfairs is een zeer gebruiksvriendelijke tool, die werkt met een aantal stappen. Deze stappen worden heel duidelijk uitgelicht in de MyEasyfairs handleiding. U kunt deze handleiding downloaden door op onderstaande button te klikken. 

Scroll naar top