Nieuws

Exposant

Wat is de perfecte trouwlocatie?

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: de perfecte locatie is de locatie die aan de meeste of zelfs ál jullie wensen voldoet! Ieder bruidspaar heeft vast en zeker een aantal wensen, waaraan de locatie moet voldoen. Dit is natuurlijk heel persoonlijk en kan daarom heel divers zijn. Maar sommige punten mogen niet op een wensenlijstje ontbreken! Om jullie een eindje op weg te helpen bij het vinden van de perfecte locatie, hieronder een aantal tips.

Lees Meer »
Exposanten nieuws

In gesprek met | Slaappunt

Slaappunt is een Belgisch familiebedrijf waar ondertussen de 2de generatie enthousiaste ondernemer garant staat voor gezond en natuurlijk slaapcomfort aan huis.

Lees Meer »
Header Eleos
Exposanten nieuws

In gesprek met | Eleos

Eleos, specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Wat als het met jou of iemand in je omgeving even niet zo goed gaat? Het leven moeilijk is? Er hulp nodig is om rust in het hoofd te krijgen? Dan zijn wij er voor jou. Wij zijn Eleos. Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problemen.

Lees Meer »
Informatie

In gesprek met | Bible League

Exposant Bible League verspreidt Bijbels en Bijbelstudiemateriaal zodat overal ter wereld mensen Jezus Christus kunnen leren kennen. De kern van ons werk is Project Filippus. In Handelingen 8 legt Filippus de Ethiopische reiziger de Bijbel uit. Wereldwijd trainen wij mensen om ook een ‘Filippus’ te worden en met mensen in hun eigen omgeving de Bijbel te bestuderen.

Lees Meer »
Informatie

In gesprek met | Cedrah

Cedrah is een reformatorische ouderenzorginstelling met verzorgings- en verpleeghuizen in Zuid-Holland en Zeeland. Elke dag zetten onze zorgmedewerkers en vrijwilligers zich in om liefdevolle zorg te verlenen aan de bewoners. Dit proberen wij te doen vanuit het Bijbelse principe om God lief te hebben boven alles en onze naasten als onszelf.

Lees Meer »
Informatie

In gesprek met | Eelco Slingerland

Soms zou je moedeloos worden in deze tijd, wat kan nog wel, wat kan niet? Hoe blijven we in deze tijd uit de kosten? Wat zijn de alternatieven? Brengt dit nog voldoende op?
Vele vragen voor bedrijven en organisaties. Zeker ook bij Easyfairs die veel te maken heeft met evenementen en het organiseren daarvan.

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top