29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Nieuws

Exposanten nieuws

Maak kennis met enkele exposanten van Familiedagen 2024

Van professionele zorgverlening tot trendy kledingwinkels en hoogwaardige producten voor een gezondere levensstijl, Familiedagen 2024 heeft voor elk wat wils. Maak kennis met enkele van deze exposanten, waaronder RST Zorgverleners, Laurie Store, AMC Netherlands, Basic Life VOF, Alpa Bedden en Hippe Zeeuw. Laat je verrassen door onze exposanten die je hartelijk ontvangen en graag verder helpen.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Het team van Familiedagen wenst iedereen gezegende kerstdagen!

De feestdagen zijn een bijzondere gelegenheid om de banden met familie te versterken en dankbaarheid te uiten voor de kostbare momenten die we met elkaar delen. Moge deze kerstdagen gevuld zijn met licht, vrede en harmonie, en mogen de warmte van het seizoen uw harten verwarmen.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Elorah, kindontwikkeling met de Bijbel als basis

Elorah biedt kinderopvang vanuit een christelijk reformatorische identiteit. Met de Bijbel als basis ontdekt uw kind, samen met leeftijdgenoten, de talenten die hij of zij van God heeft ontvangen. Naast dat kinderen bij Elorah een leuke tijd hebben, groeien ze in hun vaardigheden op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Dat noemen we ‘kindontwikkeling’.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Weet Magazine onthult fascinerende lezingen op Familiedagen 2023!

Weet Magazine, het toonaangevende Nederlandse tijdschrift dat wetenschap en geloof verenigt, heeft een reeks informatieve lezingen gepland tijdens de Familiedagen 2023 in Gorinchem. Met een scala aan onderwerpen, sprekers en thema’s belooft dit jaar een inspirerend en informatief evenement te worden voor alle bezoekers.

Lees Meer »
Informatie

Bezoek het Huwelijks- en Gezinsplein op Familiedagen 2023!

Op Familiedagen 2023 kun je een breed scala aan activiteiten verwachten voor jong en oud. We zijn verheugd om enkele toevoegingen van het programma aan te kondigen. Dit jaar introduceren we het “Huwelijks- en Gezinsplein” en het “demonstratieplein,” samen met uitbreidingen op het “Food & Family Plein” en activiteiten van Stichting HVC.

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top