Nieuws

Familiedagen nieuws

Familiedagen wordt verplaatst naar oktober 2022

Familiedagen en Trouwidee die gepland stonden op 19, 20 en 21 oktober 2021 worden beiden verplaatst naar 3, 4 en 5 mei 2022. Wij als organisatie hebben deze keuze zorgvuldig gemaakt in samenspraak met de exposanten en andere belangrijke partijen.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Nieuw tijdens Familiedagen, Trouwidee!

Verrast door je partner met een aanzoek? Je hebt natuurlijk volmondig ‘ja’ gezegd. Gefeliciteerd! Voor de grote dag ga je samen allerlei dingen regelen. Trouwidee is hét event waar jullie zoektocht begint! Ontdek de mooiste collecties bruidsjurken en trouwpakken, ontmoet foto- en videografen voor het vastleggen van jullie dierbare herinneringen en doe inspiratie op voor de inrichting van jullie gloednieuwe woning.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Woensdag 11 augustus opent de ticketverkoop!

De organisatie van Familiedagen kijkt uit naar de najaarseditie D.V. 19, 20 en 21 oktober 2021 in Evenementenhal Gorinchem en opent woensdag 11 augustus haar vroegboek kaartverkoop. Er zijn al meer dan 170 deelnemers aanwezig tijdens Familiedagen. Dankzij de vele deelnemers beloofd het een evenement te worden waar iedereen zich kan vermaken.

Lees Meer »
Deelnemer uitgelicht

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS)

Als Gereformeerde Bijbelstichting (GBS), opgericht in 1966, zetten wij ons ook dit jaar in voor het uitgeven en verspreiden van Gods Woord. Onze doelstellingen zijn: Het behoud van de Bijbel in de Statenvertaling en het verspreiden van Bijbels in andere talen in betrouwbare vertalingen.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Familiedagen gaat door in herfstvakantie 2021

De organisatie van Familiedagen kijkt uit naar de komende editie op D.V. 19, 20 en 21 oktober 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Nu evenementen weer zijn toegestaan, betekent dit ook groen licht voor Familiedagen, het driedaagse evenement voor de gereformeerde gezindte.

Lees Meer »
Exposant

Stichting Bonisa op Familiedagen

Bonisa is een interkerkelijke stichting. Bestuursleden zijn afkomstig uit verschillende kerken van de Gereformeerde Gezindte. Zij is bewogen met de nood van mensen in Azië. Bonisa wil daar de verkondiging van de Boodschap van vrije genade bevorderen. Zij richt zich vooral op etnische minderheden en ondersteunt Christenen.

Lees Meer »
Exposant

Berbar stelt zich graag aan u voor

Truus en Ben Berendts hebben ieder meer dan 40 jaar ervaring met kinderen op allerlei vlakken: onderwijs, speciaal onderwijs, honderden kinderfeestjes, kinderworkshops, begeleiding van kinderen, enz. Berbar is al jaren een trouwe exposant bij Familiedagen.

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top