Nieuws

Informatie

In gesprek met | Bible League

Exposant Bible League verspreidt Bijbels en Bijbelstudiemateriaal zodat overal ter wereld mensen Jezus Christus kunnen leren kennen. De kern van ons werk is Project Filippus. In Handelingen 8 legt Filippus de Ethiopische reiziger de Bijbel uit. Wereldwijd trainen wij mensen om ook een ‘Filippus’ te worden en met mensen in hun eigen omgeving de Bijbel te bestuderen.

Lees Meer »
Informatie

In gesprek met | Cedrah

Cedrah is een reformatorische ouderenzorginstelling met verzorgings- en verpleeghuizen in Zuid-Holland en Zeeland. Elke dag zetten onze zorgmedewerkers en vrijwilligers zich in om liefdevolle zorg te verlenen aan de bewoners. Dit proberen wij te doen vanuit het Bijbelse principe om God lief te hebben boven alles en onze naasten als onszelf.

Lees Meer »
Informatie

In gesprek met | Eelco Slingerland

Soms zou je moedeloos worden in deze tijd, wat kan nog wel, wat kan niet? Hoe blijven we in deze tijd uit de kosten? Wat zijn de alternatieven? Brengt dit nog voldoende op?
Vele vragen voor bedrijven en organisaties. Zeker ook bij Easyfairs die veel te maken heeft met evenementen en het organiseren daarvan.

Lees Meer »
Informatie

Workshop Perfect Samenspel

Donderdag 24 oktober: 13.10 uur – 13.30 uur op het muziekpodium Workshop Perfect Samenspel – Coaching voor solisten en begeleiders door fluitiste Marjolein de Wit en pianist/organist

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top