Nieuws

Familiedagen nieuws

Elorah, kindontwikkeling met de Bijbel als basis

Elorah biedt kinderopvang vanuit een christelijk reformatorische identiteit. Met de Bijbel als basis ontdekt uw kind, samen met leeftijdgenoten, de talenten die hij of zij van God heeft ontvangen. Naast dat kinderen bij Elorah een leuke tijd hebben, groeien ze in hun vaardigheden op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Dat noemen we ‘kindontwikkeling’.

Lees Meer »
Familiedagen nieuws

Weet Magazine onthult fascinerende lezingen op Familiedagen 2023!

Weet Magazine, het toonaangevende Nederlandse tijdschrift dat wetenschap en geloof verenigt, heeft een reeks informatieve lezingen gepland tijdens de Familiedagen 2023 in Gorinchem. Met een scala aan onderwerpen, sprekers en thema’s belooft dit jaar een inspirerend en informatief evenement te worden voor alle bezoekers.

Lees Meer »
Informatie

Bezoek het Huwelijks- en Gezinsplein op Familiedagen 2023!

Op Familiedagen 2023 kun je een breed scala aan activiteiten verwachten voor jong en oud. We zijn verheugd om enkele toevoegingen van het programma aan te kondigen. Dit jaar introduceren we het “Huwelijks- en Gezinsplein” en het “demonstratieplein,” samen met uitbreidingen op het “Food & Family Plein” en activiteiten van Stichting HVC.

Lees Meer »

Volg ons op Social Media!

Scroll naar top