29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

LITURGISCH BLOEMSCHIKKEN MET ECHTE EN ZIJDE BLOEMEN | BLOEMENHUIS VITA-NOVA

KOM JOUW CREATIVITEIT ONTDEKKEN!

Ontdek je creativiteit! Deze editie is er iets nieuws te vinden op de beursvloer: een Do It Yourself plein. Drie dagen lang kun je hier terecht voor diverse workshops. Leer de kneepjes van het vak van ervaren ondernemers, zoals bijvoorbeeld bloemisten. Naast de workshops zijn er op het DIY-plein ook een aantal creatieve ondernemers aanwezig. Laat je inspireren door hun talent en verhaal. Voor jong en oud is er iets te vinden op het DIY-plein. Kom langs en doe mee! ‍‍‍

LITURGISCH BLOEMSCHIKKEN MET ECHTE EN ZIJDE BLOEMEN | BLOEMENHUIS VITA-NOVA
”Wij zijn Bloemenhuis Vita-Nova uit Wagenborgen. Wij bieden aan liturgisch bloemschikken met echte en zijde bloemen. Verder hebben wij metalen tuinprikkers en kronen bij ons. De kronen en metalen bloemschik ondergronden maken we zelf. Bloemschikken doen wij de hele dag door en u kunt zelf aangeven wat u wil maken. Alle materialen voor het bloemschikken zijn aanwezig, uiteraard is er ook professionele begeleiding aanwezig die u helpt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar top