Waarom
Deelnemen?

Deelname aan Familiedagen biedt u, als standhouder, de kans om in drie dagen tijd een record aantal mensen met een Reformatorische achtergrond persoonlijk te ontmoeten. Easyfairs is de organisator achter de Familiedagen en is een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met alle grote partijen uit de achterban. Dit vertaalt zich in een groot bereik en uitgebreide mediacampagnes.

Uniek Platform

De doelgroep is lastig te bereiken via de moderne
kanalen. Familiedagen is hét platform waar u persoonlijk in contact kunt komen en uw bedrijf kunt presenteren aan ruim 20.000 bezoekers.

Ontmoetingsplek

Familiedagen is het jaarlijkse uitje voor de gereformeerde gezindte waar men elkaar ontmoet. Men blijft meer dan 3 uur op de beursvloer aanwezig om te genieten van het gehele aanbod.

OMZET

93% van de bezoekers schaft nieuwe producten aan, hierdoor gaat u vast en zeker een succesvolle beurs tegemoet.

ONAFHANKELIJK

Een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met alle belangrijke partijen uit de achterban. Dit resulteert in een groot bereik en uitgebreide mediacampagnes. 

Ligging

Centraal ten opzichte van de Bible Belt, direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten.

AFTERMOVIE FAMILIEDAGEN 2019

Scroll naar top