29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Jouw deelname

Wij maken jouw deelname 'Easy'

Easyfairs – de organisatie achter Familiedagen – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met je mee over de invulling en zijn in staat om je van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar uw beursdeelname . Zo kunt u zich compleet focussen op uw eigen doelstellingen.

jouw deelname in de spotlight

Op Familiedagen heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf extra in de spotlight te zetten naast het huren van een kraam of stand.

Wat kun je verder van ons verwachten?

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot jou beschikking en helpen je graag met al jouw vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om jouw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

Extra voorzieningen

Na je inschrijving als exposant van Familiedagen ontvang je inloggegevens voor My Easyfairs. Hiermee kunt je jouw organisatie extra uitlichten op onze website. Je kunt hier ook extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

JOUW standnummer

We werken er zo hard mogelijk aan om de plattegrond en genummerde deelnemerslijst zo vroeg mogelijk te communiceren. We streven ernaar deze informatie omstreeks eind september per mail naar je te verzenden.

BADGES voor standhouders

De standhoudersbadges liggen voor je klaar bij de beursreceptie, waar je ze kunt ophalen. De badges zijn niet naamsgebonden en daardoor overdraagbaar bij een wisselende stand bemanning. Deze badges geven op beursdagen toegang tot het standhoudersrestaurant. Tevens krijg je 2 parkeerkaarten erbij waarmee je gedurende de beurs gratis het parkeerterrein op en af kan.
Scroll naar top