Dit is
Familiedagen

Met ruim 21.000 bezoekers is Familiedagen dé grootste beurs voor Reformatorisch Nederland. Familiedagen is een ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken in een verantwoorde omgeving. Laat u deze herfstvakantie verrassen door een divers programma en geniet met uw kinderen van een gezellig en betaalbaar dagje uit.   

Familiedagen staat bekend vanwege haar eenvoudige en plezierige toegangsprijzen: één entreeprijs waarin alle activiteiten en programmaonderdelen bij inbegrepen zijn. Als u eenmaal binnen bent, kunt u met uw familie overal aan meedoen. 

shoppen

Bezoek Familiedagen in de herfstvakantie en laat u verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Doe inspiratie op, laat u adviseren en volg leuke workshops tijdens een van deze dagen bij een van onze exposanten. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Familiedagen Gorinchem

Activiteiten

Voor jong en oud is er volop vermaak tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium, vergaar extra kennis tijdens één van de presentaties in het kennislokaal of loop langs bij één van de vele themapleinen. Uw kinderen kunnen al hun energie kwijt bij de uitgebreide kinderanimatie, er zijn deze editie activiteiten voor elke leeftijdscategorie! 

Aftermovie familiedagen 2019

Video afspelen
Scroll naar top