29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

PERS

Pers is welkom bij Familiedagen

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator.

Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kun je terecht voor accreditatie- en interview verzoeken.

Persaccreditaties
Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kun je een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna je per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kun je jouw persbadge ophalen bij de beursreceptie.

Persberichten ontvangen?
Wil je op de verzendlijst van persberichten van Easyfairs Nederland? Neem dan ook contact met ons op via pers@easyfairs.com.

Voor meer informatie, beeldmateriaal, interview verzoeken en/of overige vragen, neem gerust contact op met onze persafdeling.

Familiedagen Gorinchem
Familiedagen Gorinchem

Een specifieke vraag?

Heb je foto’s nodig in hoge resolutie? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met Patrick Drenthen via e-mail of via telefoon op +31 (0) 523 289 867.

Patrick Drenthen

pers contact

Scroll naar top