29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Elorah, kindontwikkeling met de Bijbel als basis

Elorah – Christelijk reformatorische opvang & kindontwikkeling

Elorah, kindontwikkeling met de Bijbel als basis

Elorah biedt kinderopvang vanuit een christelijk reformatorische identiteit. Met de Bijbel als basis ontdekt uw kind, samen met leeftijdgenoten, de talenten die hij of zij van God heeft ontvangen. Naast dat kinderen bij Elorah een leuke tijd hebben, groeien ze in hun vaardigheden op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Dat noemen we ‘kindontwikkeling’.

De Bijbel heeft een belangrijke rol in de werkwijze en de dagindeling. Met Bijbelverhalen, Psalmen en liederen maakt een kind, afgestemd op zijn of haar niveau, kennis met wat de Bijbel ons leert over God. De christelijk reformatorische identiteit zorgt voor een vertrouwde omgeving. Zo sluit de opvang aan bij de gewoontes van thuis.

Elorah heeft op dit moment 30 vestigingen verspreid door heel Nederland en verwelkomt meer dan 1.000 kinderen op de peutergroepen, buitenschoolse opvang en dagopvang. Als er nog geen Elorah-vestiging bij u in de buurt is, nodigen we u graag uit om kennis met ons te maken en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Elorah peuteropvang tijdens de Familiedagen
Kijk op uw gemak rond terwijl uw peuter bij Elorah speelt! Samen met onze pedagogisch medewerkers gaat uw peuter liedjes zingen, kleuren of spelen in onze speelhoeken. Daarnaast kan hij of zij luisteren naar een verhaal. Kortom, er is van alles te doen voor uw peuter! U vindt onze peuteropvang op stand A111. We ontmoeten u en uw zoon of dochter graag!

Peutergroep, BSO en dagopvang van Elorah
Het aanbod van Elorah bestaat uit peutergroepen, BSO en dagopvang. De peutergroepen zijn er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Spelenderwijs ontwikkelt uw peuter diverse vaardigheden. Hij of zij kan fijn en beschermd spelen en worden uitgedaagd om nieuwe dingen te leren.

Na een intensieve dag op de basisschool, kunnen de kinderen bij onze buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe talenten ontdekken, lekker knutselen en spelen. Ze hebben de keuze uit allerlei activiteiten. Bij Elorah vindt u dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar vanuit een christelijk reformatorische identiteit. Bij ons voelen ook de jongsten zich snel thuis en erg welkom. Met Bijbelverhalen, Psalmen en liederen maakt uw kind op zijn of haar niveau kennis met wat de Bijbel ons over God leert. Daarnaast stimuleren onze pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van uw kind, passend bij de leeftijd en het eigen tempo van uw kind.

Een vertrouwde omgeving, die aansluit bij thuis
Elorah sluit aan bij de bekende gewoontes van thuis, zoals bidden en danken, een Bijbelverhaal (voor)lezen en liederen zingen. De pedagogisch medewerkers geven de kinderen vertrouwen om de talenten te ontdekken die ze van God hebben ontvangen.
Verwonderend ontdekken & samen groeien

Verwonderend ontdekken kinderen Gods schepping en de wereld om zich heen. Deze natuurlijke verwondering van kinderen stimuleert en gebruikt Elorah in de kindontwikkeling.

Liefdevolle aandacht
Elk kind wordt bij Elorah gezien als een kostbaar geschenk, uniek en waardevol. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk kind zich welkom en geliefd voelt. Zo krijgt hij of zij de ruimte om zich te ontwikkelen. Met Bijbelverhalen en liederen maken de kinderen, op hun eigen niveau, kennis met Gods rechtvaardigheid en liefde.

Laat een reactie achter

Scroll naar top