We laten je graag weer kennis maken met een drietal exposanten.

Ook deze week hebben we weer drie nieuwe exposanten voor jullie op een rijtje gezet. 

Maak kennis met Stichting Hart voor Burkina, JWM Lifestyle en Basic-Life!

Stichting Hart voor Burkina

Stichting Hart voor Burkina zet zich in voor kinderen, weduwen en kwetsbare gezinnen in Burkina Faso. Hierbij werken zij samen met lokale kerken. Via het project krijgen de kinderen : bijbels onderwijs, medische zorg, voedsel en scholing. Ook ondersteunen zij de evangelisaties die door het hele land georganiseerd worden vanuit een kerk waar zij mee samenwerken.

Het project is ontstaan uit een initiatief van Alice de Ruiter, voorzitter van deze stichting. Zij is diverse jaren actief geweest voor een ander project in Burkina , heeft het land daarom ook meerdere keren bezocht. Met behulp van één van haar Burkinese contacten is het contact met deze kerk in Ouagadougou tot stand gekomen en hebben wij daar ons project opgestart. Door het werk van Stichting Hart voor Burkina, bieden wij ondersteuning aan zowel kinderen als volwassenen m.b.t. onderwijs en evangelisatie, in de ruimste zin van het woord, door zowel woord als in daad.

JWM Lifestyle

JWM Lifestyle maakt landelijke en stoere woonaccessoires. JWM Lifestyle is opgericht in 2015 door Jan Willem en Mariëlla. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een mooie bedrijf. Ze houden van landelijke, sobere en stoere woonaccessoires en zijn dan ook altijd zoekende naar mooie accessoires om ons assortiment mee aan te vullen.

Basic-Life

Basic-life laat al jaren lang zien dat mode, beleving en persoonlijke aandacht voor haar klanten de drive is. Met een brede variatie aan mooie merken, die wekelijks worden aangevuld met nieuwe items, kunnen ze de klant goed voorzien in hun wensen. Ze vinden het belangrijk dat onze klant persoonlijke aandacht ontvangt en doen onze uiterste best om steeds weer nieuwe en trendy items te verzamelen van verschillende merken.

Benieuwd naar meer deelnemers? Bekijk dan onze exposanten lijst.

Laat een reactie achter

Scroll naar top