29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

We hebben weer drie nieuwe exposanten voor jullie op een rijtje gezet.

Deze week hebben we weer drie nieuwe exposanten op een rijtje gezet, wij stellen jullie graag voor aan drietal exposanten die zeker aanwezig zullen zijn bij Familiedagen 2023. Maak kennis met RST Zorgverleners, Zusstore en Stéphanos.

RST Zorgverleners

RST Zorgverleners zijn een professionele reformatorische zorgorganisatie waar cliënten terecht kunnen met zorgvragen op het gebied van kraamzorg, verzorging en verpleging en huishoudelijke hulp. RST Zorg verteld je op de Familiedagen graag meer over de organisatie, de zorg die ze verlenen en wat het betekent om te werken bij RST. Kom tijdens de Familiedagen dus gezellig langs voor een praatje! Wil je meer informatie over RST of misschien wel werken bij RST? Kijk dan op hun website.

Zusstore

De zussen van Zusstore maken alles zelf.  Marieke en Willemieke maken babyartikelen, sieraden en haaraccessoires. De zussen van Zusstore ontwerpen alles helemaal zelf, dit doen ze met liefde en passie voor hun producten. Zit er net niet iets tussen wat je leuk vindt? Geen probleem, de zussen kunnen ook naar jouw wens een nieuw product ontwerpen! Bij veel artikelen kun je zelfs ook nog iets persoonlijks toevoegen. Of het nu gaat om een speenkoord met naam, of door uzelf samengestelde sieraden; de zussen maken het allemaal voor u. Ben je al benieuwd geworden?

Stéphanos

Stichting Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees-)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Beursbezoekers komen vaak al vanzelf naar de stand van Stéphanos toe, niet alleen vanwege het goede doel (Hulp – Onderwijs – Evangelisatie aan weeskinderen in Malawi en Zambia) maar ook vanwege de producten die ze altijd weer even komen kopen bij Stéphanos. Een aankoop is namelijk gelijk steun aan het werk van stichting Stéphanos. 

Benieuwd naar meer deelnemers? Bekijk dan onze exposanten lijst.

Laat een reactie achter

Scroll naar top