29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met een drietal exposanten van Familiedagen 2023!

Deze week hebben we weer drie nieuwe exposanten op een rijtje gezet, wij stellen jullie graag voor aan drietal exposanten die zeker aanwezig zullen zijn bij Familiedagen 2023. Maak kennis met Woord en Daad, Bart Sanders Maatpakken en Art by Claudia.

Woord en Daad

Bij Woord en Daad zijn veel van de artikelen die zij verkopen, gerestylede artikelen die binnen zijn gekomen bij de kringloopwinkel van Woord en Daad. Woord en Daad knapt ze op en voorziet de artikelen van een nieuwe unieke stijl.
De opbrengst van de verkopen komt geheel ten goede van het project van Woord en Daad waarbij een visserijproject in Sri Lanka wordt gesteund.

Bart Sanders maatpakken

Bart Sanders maatpakken is de plek om een perfect, mooi en heerlijk passend maatpak te vinden. Vanuit zijn atelier creëert hij jouw unieke full-canvas maatpak. We begrijpen dat het overweldigend kan zijn om een onderscheidend maatpak te vinden waarin jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Wij begeleiden je, door de ruime keuze in stoffen en kleuren, om het juiste trouwpak samen te stellen voor de grote dag.  Vanuit zijn atelier creëert hij jouw unieke full-canvas maatpak van hoogwaardige en exclusieve merino wol uit de beste Italiaanse weverijen en dat alles met vriendelijke ontvangst en vriendelijke prijzen! Een aanrader dus, gewoon proberen.

Art bij Claudia

Een Bijbelste bemoediging nodig voor jezelf of voor een ander? Bij Art bij Claudia vind je uniek getekende kaarten, canvasdoeken of boekenleggers met Bijbelteksten in de Staten Vertaling en met bemoedigende teksten, liederen of gedichten. Denk hierbij aan ‘Gebed voor mijn kinderen’ en ‘Ik ga slapen, ik ben moe’. De inhoud van mijn werk kenmerkt zich door de Bijbel, door mensen en sfeerplaatjes. Zelf kan ik enorm genieten van mooie plaatjes waarin emotie, mensen, zachte kleuren, sfeer en harmonie een rol spelen. Het liefst werk ik aan Bijbelse thema’s om door mijn werk heen wat van God en Zijn Woord te mogen laten zien.

Laat een reactie achter

Scroll naar top