29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Het lijkt misschien nog ver weg, maar we zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Familiedagen 2023!

In oktober is het tijd voor de volgende editie van Familiedgaen. Wij willen jullie alvast voorstellen aan een aantal exposanten aanwezig zullen zijn. Lees snel verder!

Edel Zusjes

Bij Edel Zusjes vind je de mooiste en meest unieke interieur statements van dit moment. De complete edelstenen interieur collectie van Edel Zusjes is zorgvuldig uitgezocht en samengesteld, om een zo uniek mogelijk aanbod te creëren voor jou.

De twee zusjes (Rosanne & Celia) zouden het leuk vinden om jou te mogen ontmoeten tijdens Familiedagen. Er zullen leuke acties zijn en aan de kleine kinderen is ook gedacht. Kijk voor meer sfeerimpressies op hun Instagrampagina: https://www.instagram.com/edelzusjes/.

CVI

CVI staat voor ”Christenen Voor Israël”. Deze organisatie zet zich in voor Israël en zij wil christenen bewust maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods plan met deze wereld. Bezoekers aan Familiedagen zijn van harte welkom om een praatje te komen maken en een prijsvraag in te vullen bij de stand. Meer informatie kun je vinden op https://www.CVI.nl.

Neolife

Neolife verkoopt allerlei producten met het oog op natuurlijke gezondheid. Bij de stand op Familiedagen krijg je hier dan ook een advies over jouw gezondheid. Ga voor meer informatie naar de website: https://www.naturalhealthproducts.com.

Laat een reactie achter

Scroll naar top