Maak kennis maken met een drietal exposanten.

Deze week hebben we weer drie nieuwe exposanten voor jullie op een rijtje gezet. Maak kennis met Essenzo, ROV en Ha-Ra!

Essenzo

Je gaat liever werken dan de hele week naar school? Meteen aan de slag gaan lijkt je wel wat, maar zonder ervaring of diploma lukt dat vaak niet. Met onze werkend leren opleidingen ga je direct aan de slag. Dat is hard werken, maar dat kan jij. De opleidingen die wij bieden, zijn:

  • MBO Accountmanager
  • HBO Commercieel Management
  • HBO Financieel Management
  • HBO Proces Management

Pak jij de uitdaging op en heb je met twee (mbo) of drie (hbo) jaar je diploma op zak? Dan zien we je graag bij onze stand op Familiedagen. 

ROV

De ROV (Reformatorische Oudervereniging) is een organisatie die de belangen behartigt van ouders die kinderen willen aanmelden, kinderen hebben zitten of kinderen hebben die al het christelijk of reformatorisch onderwijs gevolgd hebben. Bezoekers van Familiedagen kunnen bij de ROV langs gaan om kennis te maken met de ROV en om te zien wat de ROV voor ouders doet. Bij Familiedagen hebben ze een speelhoekje voor de kinderen zodat de ouders ook echt even het gesprek aan kunnen gaan

Ha-Ra

Ha-Ra staat voor snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk schoonmaken met een zeer professioneel resultaat. Hiernaast zijn de Ha-Ra artikelen erg duurzaam, u heeft zeer lang plezier van uw aankopen. Graag wil ik mijn enthousiasme met u delen op Familiedagen 2023! Uw ramen zemen worden streeploos schoon! Tijdens Familiedagen demonstreer ik graag de combinatie van onze raamreiniger met het verzorgingsmiddel.

Benieuwd naar meer deelnemers? Bekijk dan onze exposanten lijst.

Laat een reactie achter

Scroll naar top