29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Wat is Familiedagen?

De Familiedagen zijn een leuk uitje voor het hele gezin. Het is dan ook is dé ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken in een verantwoorde omgevingLaat je in de herfstvakantie verrassen door een divers programma en geniet met je kinderen van een gezellig en verantwoord dagje uit. Er is voor ieder wat wils binnen de vijf thema’s die de boventoon voeren.

Deze thema’s zijn: trouwen, leven & wonen, shoppen, muziek en food & family. Om jou een duidelijk beeld te geven over wat jij kunt verwachten van Familiedagen, worden deze thema’s in dit artikel uitgelicht.

Trouwen

Jullie trouwdag is een overweldigende dag waarop alles perfect geregeld moet zijn. Maar hoe regel jij dat allemaal als alle randzaken op hoofdzaken lijken en andersom? Op Familiedagen kom je daar achter. Hier komen namelijk alle onderdelen overzichtelijk aan bod!

Er zijn exposanten die je helpen met de leuke dingen zoals de ringen en de trouwtaart, maar er zijn ook exposanten die je ondersteunen bij de serieuzere zaken zoals het rond krijgen van het financiële plaatje en jou passend hypotheekadvies kunnen geven.

Wonen en Leven

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen voor wonen en interieur? Onze exposanten zijn dat in ieder geval wel! Zij kunnen jou alles vertellen over de nieuwste trends. Mis jij nog een iets specifiek voor jouw perfecte inrichting? Op Familiedagen zijn veel exposanten die van alles hebben om jouw inrichting perfect af te maken!

Shoppen

Familiedagen zijn veel verschillende exposanten met kwalitatief goede producten. Met meer dan 160 exposanten die je graag iets vertellen over hun vak of ambacht, is er voor iedereen iets leuks te vinden. Doe inspiratie op en laat je adviseren over de nieuwste trends op het gebied van mode en wonen. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek. 

Muziek

Muziek een belangrijke pijler tijdens de beurs. Zo zijn er verschillende koren te bewonderen op het hoofdpodium. Er zijn ook exposanten die jou iets kunnen vertellen over de nieuwe of juist oude instrumenten waar zij hun vak en ambacht van hebben gemaakt. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het  hoofdpodium en geniet van de verschillende koren.

Food

Tijdens Familiedagen is er een heus foodspektakel, namelijk het Food & Familyplein. Hier kun je terecht voor ambachtelijke producten gemaakt door echte vakmensen. Op het Food & Familyplein kun je ook terecht voor leerzame workshops, de lekkerste proeverijen en de mooiste demonstraties op het gebied van eten! Maar ook kun je hier al je verse ingrediënten kopen om thuis mee aan de slag te gaan. Iedere specialist komt met een divers assortiment. 

Laat een reactie achter

Scroll naar top