Nieuw dit jaar; Huwelijks-en Gezinsplein

We zijn verheugd om enkele toevoegingen van het programma aan te kondigen. Dit jaar introduceren we het “Huwelijks- en Gezinsplein” en het “demonstratieplein,” samen met uitbreidingen op het “Food & Family Plein” en activiteiten van Stichting HVC.

Huwelijks- en Gezinsplein:

Op ons Huwelijks- en Gezinsplein draait alles om de versterking van huwelijken en gezinsbanden, evenals kinderevangelisatie. Hier bevindt zich een breed scala aan nuttige, leerzame, leuke en verdiepende activiteiten en boodschappen voor huwelijken, gezinnen en kinderevangelisatie. Enkele hoogtepunten zijn onder andere:

  • Uitdagend Vader-Kind-spel: spannende activiteiten die de band tussen vaders en kinderen versterken.

  • Fotoshoot voor Gezinnen en Echtparen: Leg mooie momenten vast met dierbaren en creëer blijvende herinneringen.
  • Liefdestalentest voor Huwelijken: Ontdek nieuwe manieren om de liefde in het huwelijk te laten bloeien.
  • Het presentatieplein waar een groot aantal sprekers lezingen en workshops zullen geven over thema’s als huwelijk, gezin, kinderevangelisatie en media. 

Voor ‘zoete’ inspiratie kun je terecht op het “Demonstratieplein,” waar bakdemonstraties van “Bakken met Niels” plaatsvinden. Vergezeld met zijn bakwagentje, unieke bakproducten en een dosis kennis, kun je bij Niels terecht met al je bakvragen.

Familiedagen is de plek waar kinderen kunnen genieten van meer dan 2000 vierkante meter aan spannende kinderanimatie. Stichting HVC biedt een boeiende speurtocht over de hele beursvloer en geven informatieve lezingen in het Kennislokaal en de Kinderhut.

De kaartverkoop voor Familiedagen 2023 is van start gegaan. Haal je entreeticket voor maandag 2 oktober en profiteer van het voordeligste tarief. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk evenement in de herfstvakantie.

Laat een reactie achter

Scroll naar top