29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met…

We laten jullie graag weer kennis maken met drie nieuwe exposanten. Graag stellen we jullie voor aan Het Wolhuis, Dijk Geluk Sieraden en De Bond Tegen Vloeken!

🐑 Als jij fan bent van breien heeft Het Wolhuis alles wat je maar nodig zou kunnen hebben! Wol en garen, naalden, knoopjes, oogles, handwerkboekjes maar ook speciaal samengestelde handwerkpakketjes zodat je in één keer voordelig alles in huis hebt! Neem een kijkje op de Wolhuis webshop of bezoek de fysieke winkel in Rijssen.

💍 Dijk Geluk Sieraden heeft een ruim assortiment prachtige sieraden voor een eerlijke prijs. Kwalitatieve juwelen hoeven niet onbetaalbaar te zijn, dus neem een kijkje bij Dijk Geluk en ontdek welke sieraden en accessoires goed bij jouw stijl passen.

🗯️ De Bond Tegen Vloeken heeft maar één missie, grof en ongepast taalgebruik uit de wereld helpen door middel van voorlichting, conversatie en confrontatie. Met name het toenemende godslasterende gebruik van de heilige naam Jezus is iets waar de bond tegen vloeken een stokje voor steekt.

Laat een reactie achter

Scroll naar top