29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Familiedagen een duurzaam event maken

Duurzaam ondernemen is een belangrijk thema op Familiedagen. Het is belangrijk dat we hierop inspelen door op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier het event te organiseren.

💡 Energie
De locatie neemt energiebesparende maatregelen, wekt duurzame energie op via zonnepanelen en neemt maatregelen om water te besparen. We beperken ons energieverbruik door strikte controle van verlichting, verwarming en ventilatie. De evenementenlocatie en stands zijn uitgerust met LED-verlichting

♻️ Productie & Afval
We implementeren een strikt afvalbeheer- en afvalreductieplan en beperken het gebruik van plastic op onze evenementen. We sorteren het afval van onze evenementen en we gebruiken herbruikbare tapijttegels op het evenement.

✈️ Reizen & Accommodatie
We verminderen reisemissies en selecteren onze accommodatie aanbevelingen op basis van duurzaamheidscriteria. De locatie is uitgerust met oplaadstations voor elektrische voertuigen en voorzien van parkeergelegenheid voor fietsen. We raden carpoolen aan.

🍔 Voeding & Voedselverspilling
We hanteren duurzame principes voor voedselinkoop op onze cateringpunten en werken aan het verminderen van voedselverspilling. We vragen onze leveranciers om portiecontrole toe te passen op de cateringpunten om verspilling te verminderen.

🚚 Vracht & Logistiek
Ons all-in standmodel vermindert transportemissies en afval en we selecteren onze leveranciers op basis van duurzaamheidscriteria. We hanteren duurzaamheidscriteria in contracten en offerteaanvragen en selecteren onze leveranciers op basis van duurzame transportcriteria.

👫 Maatschappelijke verantwoordelijkheid
We streven ernaar een inclusief team te zijn, diversiteit te omarmen met gelijke kansen voor iedereen en duurzaamheid centraal te stellen in ons evenement. Ons kennisprogramma omvat onderwerpen rondom duurzaamheid en we bieden een platform aan start-ups om hun baanbrekende innovaties te presenteren.

Laat een reactie achter

Scroll naar top