Maak kennis met een drietal exposanten!

Deze week hebben we weer drie nieuwe exposanten voor jullie op een rijtje gezet. Maak kennis met de Hoeksche Gebroeders, de Christelijke Zorgverzekeraar en Adullam Gehandicaptenzorg.

De Hoeksche Gebroeders

De Hoeksche Gebroeders zijn echte mannen met smaak, het is dan ook hun missie om ervoor te zorg dat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van kwalitatieve delicatessen. De gebroeders Verhoeven zijn opgegroeid in de kaaswinkel van hun ouders en hebben daar enorm veel ervaring opgedaan. Sindsdien hebben ze een eigen bedrijf opgericht en hebben ze een gloednieuwe locatie geopend. Ze specialiseren zich vooral in overheerlijke kazen en alles wat daarbij past, zoals bijvoorbeeld een lekker glaasje wijn.

De Hoeksche Gebroeders

De Christelijke Zorgverzekeraar

De Christelijke Zorgverzekeraar heeft als missie om het geloof, de zorg en de gezondheid bij elkaar te brengen. Al sinds 1923 bieden ze Christelijke zorg aan de gemeenschap, en met behulp van het Zilveren Kruis doen ze dit tegenwoordig ook op landelijk niveau. Het is belangrijk om goed na te denken over de waarde van het leven en hoe dit beschermd kan worden, en hier houdt de Christelijke Zorgverzekeraar zich dus altijd mee bezig. De gehele organisatie is gebaseerd op één ding, het geloof in God, die het leven geeft en liefheeft.

Adullam Gehandicaptenzorg

Adullam Gehandicaptenzorg biedt zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze op het gebied van wonen, dagbestedingen voor volwassenen en kinderen, logeren en ambulante ondersteuning. Tijdens de familiedagen zullen Adullam-deelnemers onder begeleiding kofffie en lekkernijen serveren in de coffee corner.

Laat een reactie achter

Scroll naar top