29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met de RO, gezinsgids en Deviaa

De kaartverkoop van Familiedagen is in volle gang! Maak kennis met drie exposanten die je kunt vinden op onze beursvloer: De RO, GezinsGids en Deviaa.

Reformatorische Omroep

De RO maakt gevarieerde radio- en videoprogramma’s voor het hele gezin, waarbij de bedding Bijbels verantwoord is. De RO heeft als grondslag Gods onfeilbaar Woord, waarvan belijdenis wordt gedaan in de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Hun uitzendingen en activiteiten willen ze op een goed bereikbaar platform aanbieden aan een ieder die geïnteresseerd is in Nederland.

GezinsGids

GezinsGids is een blad met een rijke historie. Het blad begon ooit in 1948 onder de naam de kleine gids, een blad voor het jongere leven. In latere jaren is het uitgegroeid tot het blad dat het nu is: een magazine voor het hele gezin met een Christelijk perspectief. In GezinsGids kun je van alles vinden; diepgaande interviews, Bijbelgetrouwe overdenkingen, dagjes uit voor het hele gezin en reportages die je bijblijven. Er zit voor iedereen wat tussen, of je nou jong bent of wat ouder. GezinsGids bied je een rustmoment waarin men zich kan bezinnen. Ben je benieuwd naar GezinsGids? Ga dan langs de stand op Familiedagen en krijg een voorproefje van de artikelen die je kunt verwachten.

Deviaa

Deviaa is hét begeleidingscentrum voor psychosociale hulpverlening, (ortho)pedagogische dienstverlening en coaching. Bij Deviaa gaan ze uit van de mogelijkheden van de cliënten, in een leerzame, betrokken en veilige omgeving. De focus ligt op het verbeteren van het welzijn. Hun doel is goede psychosociale begeleiding en zorg te bieden, of het nou om persoonlijke situaties gaat of school. Hierin gaan ze verantwoordelijk, gepassioneerd en doelgericht te werk.

Laat een reactie achter

Scroll naar top