Maak kennis met bart sanders maatpakken, jade-styling en inpakken met marieke

Familiedagen vindt over iets minder dan een maand plaats. Wij laten je graag een greep zien uit onze exposanten: Inpakken met Marieke, Bart Sanders Maatpakken en Jade-styling! 

Inpakken met Marieke

Cadeaus geven en krijgen, vaak enorm leuk. Zo vond ook Marieke, die uit haar liefde voor cadeaus inpakken met Marieke is begonnen. Een bedrijf dat alles heeft van inpak papier tot leuke cadeaus zelf. Veel mensen denken bij een goed cadeau vooral aan het cadeau zelf. Terwijl de verpakking net zo belangrijk is, het wakker namelijk de vraag aan, wat zit er nou in. Laat dat nou net het leukste aan een cadeau zijn. Wil jij alvast de perfecte inpak spullen halen voor je volgende cadeaus, kom dan eens langs bij inpakken met Marieke. 

Bart Sanders Maatpakken

Bart Sanders was ooit zelf een enthousiast maatpakken drager, na jaren zijn enthousiasme te hebben gedeeld met andere mensen over maatpakken, besloot hij dat het tijd was om een volgende stap te zetten. Hij richtte zijn eigen zaak op, Bart Sanders maatpakken. In zijn onderneming zet Bart zijn eigen ervaringen met maatpakken in, om te zorgen dat elke klant het perfecte maatpak heeft voor de gelegenheid. Of het nou voor trouwen is of voor een zakelijke gelegenheid, met keuze uit meer dan 1000 stoffen kan je zelf je pak zo samenstellen als je zelf wilt. En natuurlijk is elk pak perfect op maat. Wil je misschien ook toch eens kijken naar een maatpak, kom dan gerust langs om te praten bij Bart Sanders maatpakken.

Jade-styling

Een huis is een belangrijke plek voor een mens. Het is een plek om tot rust te komen en samen te zijn met je gezin. Het is dus van groot belang om te zorgen dat een huis bij jou en je gezin past, Interieur is een belangrijk onderdeel van. Is jou stijl, warm maar ook stoer en een tikkie robuust? Neem dan een eens een kijkje bij Jade styling, hier vindt je allerlei artikelen voor je eigen huis. Ben je zelf niet zo goed met beslissen of een item wel in je huis past, wees dan niet bang om met je vragen langs te komen. Ingrid helpt je graag verder met haar tips over het kiezen van de juiste kleuren.

Laat een reactie achter

Scroll naar top