Inspiratie – de mooiste zomerboeketten met Flower Explosion

Of je nu al weet hoe jouw trouwboeket eruit komt te zien of nog geen idee hebt, inspiratie opdoen is altijd leuk! Samen met onze exposant Flower Explosion hebben wij een aantal mooie boeketten op een rijtje gezet. Wie weet kunnen wij jou een stapje verder helpen met jouw keuze.  

Flower Explosion is gespecialiseerd in bruidsbloemwerken en kijken graag naar het complete plaatje. Alles moet matchen, de jurk, het kostuum, de uitnodiging en natuurlijk de bloemen. De bloemen maken het geheel helemaal af. Zo werkt Flower Explosion met geurende tuinrozen en andere bijzondere bloemsoorten, zo is iedere bruiloft uniek

Vrolijke kleuren

Wat is een overeenkomst tussen de zomer en kleurrijke bloemen? Juist, je wordt van alle twee erg vrolijk. Ga tijdens jouw zomerbruiloft voor een bont boeket om een speelse en vrolijke look te creëren. De bloemist is erg creatief en vind het leuk om de tofste kleurencombinaties bij elkaar te zoeken. 

Kleurrijk boeket

Lieve pastelkleuren

Ben je dol op kleur, maar kies je liever voor een wat rustigere stijl? Dan is een pastelkleurig boeket misschien wel wat voor jou. De zachte kleuren zijn erg romantisch en zijn iets makkelijker te combineren met de rest van de aankleding. De tinten passen namelijk eigenlijk overal bij. 

Romantisch roze

Naast rood is roze toch wel echt een kleur van de liefde. De verschillende tinten van roze zijn perfect te combineren met rode accenten om het ultieme romantische boeket te creëren. Door de kleuren terug te laten komen bij de aankleding van jouw bruiloft creëer je een mooie viering van de liefde. 

Romantisch roze boeket

Fotograven: Leonard Walpot (StudioLNRD), Danielle Blokland fotografie & Oh belle foto

Laat een reactie achter

Scroll naar top