In gesprek met | Slaappunt

Kunt u uzelf voorstellen?
Slaappunt is een Belgisch familiebedrijf waar ondertussen de 2de generatie enthousiaste ondernemer garant staat voor gezond en natuurlijk slaapcomfort aan huis.

Waar staat uw bedrijf voor?
Wij staan voor een (h)eerlijk verhaal over gezond en natuurlijk slaapcomfort, waar een deskundig en persoonlijk adviseur aan huis de klant bijstaat in zijn of haar zoektocht naar een verkwikkende nachtrust.
Op zijn of haar advies worden de producten in eigen atelier vervaardigt en door een team ervaren monteurs bij de klanten geleverd en geïnstalleerd.
Tevens staat Slaappunt voor een uitstekende dienst na verkoop.

Wat betekent Familiedagen voor u?
Een uitgelezen mogelijkheid om onze fijne contacten ondertussen meer dan 80 000 Nederlandse en Belgische consumenten te onderhouden.

Wat gaat u tijdens Familiedagen doen?
Wij stellen met grote trots onze nieuwste producten voor, die de klassiekers enkel nog meer doen stralen. Ook geven we zoals elk ander jaar een waardebon weg twv maar liefst €1250.

Wat wilt u als ondernemer betekenen voor anderen in 2021?
Niets zou ons bedrijf en haar partners gelukkiger maken dan te mogen blijven doen waar we ondertussen een referentie in ons vakgebied om zijn geworden; Het bijstaan van onze klanten in hun zoektocht naar een gezond, hygiënisch en comfortabel slaapsysteem. Dit in hun eigen tijd en bij hen thuis, waar het persoonlijke contact één van de pijlers is waar we op bouwen. Wij beseffen maar al te goed dat het in ons gestelde vertrouwen een zegen is en werken daarom uitsluitend samen met deskundige en integere adviseurs, een uiterst bekwame administratie, een kwaliteitsvolle productie-afdeling en ervaren en vriendelijke bezorgers. Het ganse Slaappunt-team dient te beantwoorden aan de standaard die onze klant verdient.

Want iedereen verdient Slaap. Punt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top