Ontmoet Fien & Teun

D.V. woensdag 23 oktober om  15:00 uur

Een heuse meet & greet met Fien & Teun, kom lekker knuffelen en ga met ze op de foto! Kom op woensdag 23 oktober van 15:00 tot 15:45 uur naar de Familiedagen voor een echte meet & greet  met Fien & Teun.

Fien & Teun zijn het liefste boertje en boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin en maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Fien & Teun zijn inmiddels heel bekend van o.a. themapark Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. 

In de stand van boekhandel Ritmeester vind je de leukste Fien & Teun artikelen. Naast de vrolijke prenten-, voorlees- en doeboeken van Fien & Teun vind je cd’s , dvd’s maar ook harkjes, schepjes, emmertjes, gietertjes enz.  Net als Fien en Teun kunnen kinderen hun eigen tuintje bijhouden en met een echte Fien & Teun rugzak naar school.  Spelenderwijs ontdekken de kinderen samen met Fien en Teun het Hollandse landleven. Bij aankoop van minimaal 10,00 euro aan Fien & Teun producten ontvang je tijdens de familiedagen het 2e kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top