Boek Carolien Luitjes

Kleur- en stijladvies van Carolien Luitjes

Carolien Luitjes (kleur- en stijladviseur) presenteert handige kleurtips en leuke stijlweetjes en verloot het boek “Jij en je kleding”. Voor persoonlijke kleur- en stijltips ben je welkom in de stand van Carolien en neem een kijkje op haar site: www.carolienluitjes.nl.

In de stand van Carolien vindt u heel veel mooie, exclusieve (en toch heel betaalbare) accessoires. Carolien: “Wij zijn altijd op zoek naar de leuke, ‘net-even-anders-dingen’. En volgens mij is het weer heel goed gelukt!”. Komt u even kijken wat u ervan vindt? We hebben mooie hoeden, handige portemonnees, gave sieraden, prachtige sjaals en nog veel meer. Superleuk als we u (weer) zien tijdens de Familiedagen! 

Wist u dat u tijdens Familiedagen ook een persoonlijke kleur- of stijlcheck kunt ‘krijgen’ van Carolien Luitjes? Voor slechts 15 euro weet u uw beste kleuren of uw beste modellen kleding. Superhandige tips, die u meteen op de beurs kunt omzetten in kleding die bij u past.

Inclusief kortingskaartje van 15 euro voor als u nog eens een uitgebreid advies wilt (van 2 uur). Wees er snel bij… de ervaring leert dat de plekjes snel bezet zijn.

Kleur- en stijladvies van Carolien Luitjes

Wilt u iets winnen tijdens Familiedagen?

Kom tijdens de presentatie van Carolien Luitjes naar het Kennislokaal en ontdek handige kleurtips en leuke stijlweetjes. Wilt u graag iets specifieks weten? Neem dan vooraf contact op met Carolien(info@carolienluitjes.nl) en ontdek het antwoord tijdens de presentatie. Tijdens deze presentatie maakt u ook kans op het boek ‘Jij en je kleding’. Een boek vol handige kleur- en stijltips inclusief duidelijke plaatjes en foto’s.

Boek Carolien Luitjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top