Hoe ziet Familiedagen eruit?

Belangrijke informatie

Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over de aankomende editie van Familiedagen, D.V. 21, 22 en 23 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Graag stellen wij u op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom het evenement. Familiedagen zal, zoals ieder jaar, hét dagje uit zijn voor u en uw gezin. Dit jaar is het een iets kleinere editie met minder standhouders, maar wel mét de juiste veiligheidsmaatregelen en een leuk, educatief programma voor jong en oud. 

Uiteraard hopen we u te mogen verwelkomen tijdens Familiedagen, maar we willen u wel vragen of u zich aan de maatregelen wilt houden. Het is belangrijk dat we er samen voor zorgen dat Familiedagen een veilig en verantwoord dagje uit blijft. U leest alle maatregelen voor bezoekers door op onderstaande button te klikken.

 

In verband met COVID-19 is het voor de organisatie van belang te allen tijde te weten wie Familiedagen bezoekt. Daarom zijn er dit jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd in de kaartverkoop:

  • Er is dit jaar alleen online kaartverkoop, voorafgaand aan het evenement. Het is dus NIET mogelijk om een kaartje aan de deur te kopen dit jaar!
  • Dit jaar koopt u een kaartje specifiek voor één dag. Bij het aanschaffen van uw tickets, vragen wij u om een keuze te maken op welke dag u Familiedagen zult bezoeken. Het is NIET mogelijk om op een andere dag te komen dan waarvoor u een kaartje heeft aangeschaft. 
  • We werken met een maximaal aantal bezoekers per dag. Als dit maximale aantal bereikt is, zal het niet langer mogelijk zijn voor die dag een kaartje te kopen. 
  • We werken NIET met tijdslots. Als u een kaartje heeft gekocht, bent u de hele dag welkom. 

Kaartverkoop

Programma

Zoals u van ons gewend bent, zal er dit jaar weer een uitgebreid programma op Familiedagen zijn. Uw hele gezin kan zich vermaken bij een interactief kennislokaal & kinderhut in één. Daarnaast zal er genoeg kinderanimatie zijn voor kinderen van verschillende leeftijden en is er wederom een Food & Familyplein voor de echte fijnproevers. Uiteraard is er ook een uitgebreid podiumprogramma met optredens in verschillende, kleinere samenstellingen. 

NB: voor zowel het kennislokaal als het podium is het verplicht om een zitplaats te hebben. Vanwege de verplichte 1,5 meter afstand is de ruimte beperkt. Kom dus op tijd naar het onderdeel dat u graag wil zien om verzekerd te zijn van een zitplek.

Catering

Ook dit jaar is eten en drinken inbegrepen bij de entreeprijs. Bij de cateringpunten van Familiedagen kunt u met uw gezin een lekker hapje eten en drinken, zonder dat het u iets extra’s kost. Het eten zal voornamelijk voorverpakt zijn, i.v.m. de hygiëne. Hierdoor kan het aanbod wellicht anders zijn dan u van ons gewend bent. Daarnaast is het alléén mogelijk om met pin te betalen; wij accepteren geen cash. 

NB: Er zal een extra groot terras zijn met veel zitplekken en genoeg ruimte tussen de tafels. Ook hier is het niet toegestaan om te staan of rond te lopen en willen wij u vragen te allen tijde een plek te zoeken om te zitten. 

Trouwidee tijdens Familiedagen

Op 22 en 23 oktober vindt ook Trouwidee plaats, tegelijkertijd met Familiedagen, op Next Level. Trouwidee is hét trouwevent voor toekomstige, christelijke bruidsparen die op zoek zijn naar inspiratie, informatie en ideëen voor hun droomhuwelijk. Mocht u ook interesse hebben om een bezoekje te brengen aan Trouwidee, dan kunt een Trouwidee toeslag kopen voor uw Familiedagen ticket. Hiermee kunt u voor slechts €5 naar Trouwidee. Let op: deze kaartjes kunnen alleen gekocht worden in combinatie met een Familiedagen ticket! Meer informatie over Trouwidee vindt u op de website. 

Scroll naar top