29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Bekijk de plattegrond van Familiedagen

De plattegrond voor Familiedagen is bekend! Bekijk de plattegrond, zodat jij alvast jouw route kunt bepalen.

Welke onderdelen ga jij allemaal bezoeken? Kom shoppen bij een van onze deelnemende exposanten, geniet van alle verse producten op het Food & Family plein, ontdek nieuwe dingen in het kennislokaal of luister naar de prachtige klanken op het hoofdpodium. Voor de kleinste is er ook genoeg te beleven in de kinderhut en bij de kinderanimatie

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar informatie en inspiratie om de grote dag invulling te geven? Dan ben je bij op Familiedagen aan het juiste adres! Wij bieden jullie een breed scala aan interessante partijen die jullie kunnen helpen met het organiseren van de bruiloft van je dromen. Doe inspiratie op om jullie dag onvergetelijk te maken. Ontdek:

⛪ Trouwlocaties
💍 Trouwringen
🚗 Trouwauto’s
💐 Trouwbloemwerken
💌 Trouwtaarten
💶 Financieel advies
🏡 Hypotheekadviseurs
👩‍❤‍👨 Alles omtrent wonen voor het leven met elkaar

Laat een reactie achter

Scroll naar top