29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Weet Magazine onthult fascinerende lezingen op Familiedagen 2023!

Weet Magazine, het toonaangevende Nederlandse tijdschrift dat wetenschap en geloof verenigt, heeft een reeks informatieve lezingen gepland tijdens de Familiedagen 2023 in Gorinchem. Met een scala aan onderwerpen, sprekers en thema’s belooft dit jaar een inspirerend en informatief evenement te worden voor alle bezoekers.

Dinsdag 17 oktober | 15.00-15.30 | Kennislokaal | Het wonder van het leven

Door Kees van Helden, redacteur van Weet Magazine en directeur van Kies Leven

Elke mens is een wonder op zich, en elk kind is wonderlijk gemaakt. In deze presentatie van Kees van Helden komen de meest bijzondere feiten langs die te maken hebben met het prille leven. Met zijn jarenlange ervaring in de pro-life-beweging leert hij je met nieuwe ogen kijken naar het wonder van het leven.

Woensdag 18 oktober | 14.00-14.30 | Kennislokaal | Aliens ontmaskerd!

Door Gert-Jan van Heugten, redacteur van Weet Magazine en eigenaar van WaaromSchepping

Bestaat buitenaards leven? Hoe zit het met ufo-waarnemingen? En wat heeft de Bijbel over deze verschijnselen te zeggen? Het wordt steeds geaccepteerder om te geloven in aliens, ook onder christenen. Maar zijn het echt goedaardige wezens van andere planeten die het beste voorhebben met de mensheid, of zit er een duistere, geestelijke macht verborgen achter een vriendelijk ogend groen masker?

Woensdag 18 oktober | 15.00-15.30 | Kinderhut | Dino’s en de Bijbel

Door Gert-Jan van Heugten, redacteur van Weet Magazine en eigenaar van WaaromSchepping

Mensen en dino’s hebben tegelijk geleefd. Daar zijn veel aanwijzingen voor. Welke precies? En kom je ook dino’s tegen in de Bijbel? Dat ga je deze middag ontdekken. Je mag alle vragen stellen die je hebt over dino’s, en kunt echte dinofossielen bekijken.

Woensdag 18 oktober | 16.00-16.30 | Kennislokaal | Graven naar dinobotten

Door Gert-Jan van Heugten, redacteur van Weet Magazine en eigenaar van WaaromSchepping

Wat komt er allemaal kijken bij een dino-opgraving? En wat onthullen de fossielen? Gert-Jan van Heugten (Weet Magazine, WaaromSchepping) heeft zelf meegedaan aan een opgraving. Hij neemt je mee op reis naar de VS, op zoek naar dinobotten én hun Bijbelse verklaring.

Donderdag 19 oktober | 15.00-15.30 | Kennislokaal | Wat als Jezus nooit geboren was?

Door Klaas Roos, redacteur van Weet Magazine

Van de kinderopvang tot het Kremlin, en van braille tot bladmuziek; als Jezus niet geboren was, waren ze er nooit geweest. Weinig mensen beseffen hoe de wereld gevormd is door 2000 jaar christendom. In deze pakkende presentatie laat Weet-redacteur Klaas Roos zien op welke onverwachte plekken de erfenis van het christendom de kop opsteekt. Je blik op de wereld zal na deze lezing niet meer hetzelfde zijn.

Laat een reactie achter

Scroll naar top