29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Bezoek de HVC sessies op Familiedagen

HVC | Kennislokaal | Noord-Korea: in gesprek met ondergrondse christenen

“De totale dictatuur Noord-Korea: wie leest wat broeders en zusters in dit land moeten doorstaan, kan onmogelijk onaangedaan blijven. Al tientallen jaren kent Noord-Korea hevige christenvervolging. De regering van deze totale dictatuur houdt zijn inwoners in een ijzeren greep. Iedereen die afwijkt, wordt gezien als een gevaar voor de staat. Geloven kan alleen ondergronds, anders volgt een werkkamp of de doodstraf. De heer Jan Bor, oprichter van Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen), is meerdere malen in Noord-Korea geweest. Tijdens zijn reizen kreeg hij de kans om met ondergrondse christenen te spreken. In het Kennislokaal deelt Jan Bor met u zijn kennis en ervaringen over dit gesloten en mysterieuze land.”.

HVC | Kinderhut | HVC Maatjes

“Luister je graag naar verhalen die de juffrouw vertelt? Houd jij ook zo van kleurplaten kleuren? Kom naar de HVC Maatjes kinderclub in de Kinderhut! Daar is een juf, die kleurplaten, verhalen en puzzels heeft meegenomen over kinderen uit andere landen. Dat wordt hartstikke leuk én leerzaam!”.

Laat een reactie achter

Scroll naar top