29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Het is Kids Week bij Familiedagen!

Het is Kids Week bij Familiedagen!

Tijdens Familiedagen is het belangrijk dat jouw kind zich kan vermaken op verschillende onderdelen. Kinderen kunnen op een veilige manier hun energie kwijt bij diverse onderdelen. Actieve en rustige activiteiten wisselen elkaar af. Er is voor iedere leeftijdsgroep iets te vinden. 🤹

Nieuw dit jaar is de Sweeper! De Sweeper is een ideale manier om competitie en plezier met elkaar te combineren. Zowel toeschouwers als deelnemers zullen hier veel plezier aan beleven. Het idee is dat deelnemers plaatsnemen op de paal en de ronddraaiende armen weten te ontwijken.

Bekijk de gehele kinderanimatie op onze website! 👨‍👩‍👦

Wil je gemakkelijk een stormbaan huren voor bijvoorbeeld een (kinder)feestje? Neem dan eens een kijkje bij Attractieverhuur TimTom!

Nieuwe dit jaar: het kindermenu! Voor de kinderen is er speciaal een menu samengesteld waarbij ze friet met een snack en een ijsje kunnen halen voor een voordelig tarief op het horecaplein. Voor het ijsje krijgen ze een voucher die ze daar in kunnen leveren. 

ZOA bestaat 50 jaar: vier je met ons mee? 🎈🎉

Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers en lekkers. Kom van 14.00 – 15.00 uur naar de Kinderhut, kleur met ons een prachtige slinger en kom je eigen cakeje versieren én opeten. Ondertussen vertellen we je graag hoe ZOA kinderen helpt die op de vlucht moesten voor oorlog of een natuurramp.

Mensen en dino’s hebben tegelijk geleefd. Daar zijn veel aanwijzingen voor. Welke precies? En kom je ook dino’s tegen in de Bijbel? Dat ga je deze middag ontdekken. Je mag alle vragen stellen die je hebt over dino’s, en kunt echte dinofossielen bekijken.

⏰ Woensdag 18 oktober | 15.00-15.30 | Kinderhut
👤 Gert-Jan van Heugten, redacteur Weet Magazine en eigenaar WaaromSchepping 🦖 Dino’s en de Bijbel

Stap in de wereld vol verrassingen. Bij Limolab laten we bubbels dansen in de lucht, bellen glinsteren als dromen en schenken we limonade zoals je het nog nooit hebt geproefd. Met de komst van Limolab op Familiedagen, kan Limolab op een andere plek, waar extra vreugde nodig is, ook weer mensen blij maken. Hoe dit werkt? Neem een kijkje op www.limolab.nl

📍 Woensdagmiddag | D.V. 18 oktober 2023

Laat een reactie achter

Scroll naar top