29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Kom langs op de beursvloer bij Binnendijk en van Rijsbergen, Interclassic music en De Ramshoorn.

Nog drie weken en dan is het tijd voor Familiedagen! Onze exposanten kunnen haast niet wachten om je te ontvangen op de beursvloer. Wil jij alvast meer weten over wie er allemaal komt? Lees dan snel verder.

Binnendijk en van Rijsbergen

Binnendijk en van Rijsbergen helpt klanten bij het vinden van de juiste hypotheek of verzekering. De klant kan hierbij rekenen op een deskundig en eerlijk advies. In hun advisering zijn ze op geen enkele manier gebonden zijn aan de bank of verzekeringsmaatschappij. Zo brengen zij altijd objectief advies. 

Interclassic music 

Interclassic Music is een  CD/DVD/BLADMUZIEK-uitgeverij die reeds meer dan 20 jaar bestaat. Als uitgever huren ze uitsluitend technici en maken ze gebruik maken van de beste apparatuur. Wil je je ook een uitgave tot stand laten komen? Kom dan langs bij Interclassic music op Familiedagen.

De Ramshoorn 

De Ramshoorn is een begrip wat betreft verantwoorde lectuur voor jong en oud. Ze hebben een grote keuze aan Bijbels, groot en klein. Christelijke muziek op CD’s is een belangrijk onderdeel van de winkel. Niet te vergeten is het grote aanbod aan kaarten. Van eenvoudige tot prachtige fotokaarten. Ten slotte vind je een grote keuze tweedehands boeken voor een redelijke prijs. Iedereen, jong en oud is bij hun van harte welkom.

Wil jij aanwezig zijn D.V. 25, 26 & 27 oktober 2022, maar heb je nog geen ticket? Haal deze dan via de onderstaande knop. Tot dan!

Laat een reactie achter

Scroll naar top