29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Timon

Timon

Over ons

Timon is al 40 jaar een bevlogen organisatie voor specialistische jeugdhulp. Bij Timon geloven wij dat ieder mens uniek, gewild en waardevol is. Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Wij helpen kinderen, jongeren en hun gezin en/of netwerk op dichterbij hoop, herstel en perspectief te komen. Iedereen met een hulpvraag kan een beroep op Timon doen, ongeacht (culturele) achtergrond en levensovertuiging.

Naast het bieden van jeugdhulp, biedt Timon ook pleegzorg aan kinderen en jongeren tussen de 0 en 21 jaar. Vanuit een pleeggezin wordt, waar mogelijk, gewerkt aan terugkeer naar huis. Pleegouders bieden kinderen een (tijdelijk) thuis, waar ze kunnen rekenen op aandacht en een eigen plek. Pleegouders vangen deze kinderen op totdat de ouders de zorg weer aankunnen.
Meer informatie over pleegouders en pleegzorg bij Timon vind je op www.timon.nl/pleegouders.

Heb jij hart voor jeugd en jongvolwassenen? Zoek jij werk dat je raakt? Wil jij je christelijk geloof verbinden met je professionaliteit? Timon zoekt nog betrokken en bevlogen nieuwe medewerkers! Kijk op www.werkenbijtimon.nl/vacatures voor de openstaande vacatures. Of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze recruiters en ontdek jouw mogelijkheden bij Timon. Ga naar www.timon.nl/kennismaken.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top