Binnendijk & Van Rijsbergen BV

Binnendijk & Van Rijsbergen BV

Over ons

Hypotheken en verzekeringen
Bij Binnendijk & Van Rijsbergen kunnen starters rekenen op extra aandacht en begeleiding. Zo nemen we extra de tijd om zaken helder uit te leggen in begrijpelijke taal en komen we naar je toe.
Mogelijkheden genoeg! Er zijn tegenwoordig meer mogelijkheden voor starters. Denk daarbij aan startersleningen, subsidies en opties voor lagere maandlasten. Daarnaast hebben we ons informatieve starterspakket met een magazine en video’s dat gratis is aan te vragen.
Ga naar: www.bevr.nl/starterspakket en wij sturen deze naar je toe. Of laat hieronder je gegevens achter met als onderwerp “starterspakket aanvragen”

Overwaarde op uw woning?
Wist u dat u deze kunt opnemen met een overwaarde hypotheek? Graag lichten wij u de mogelijkheden aan u toe. Komt u langs bij onze stand D135?

Verzekeringen
Wat kan ik allemaal verzekeren?
U kunt bijna alles verzekeren, zoals uw caravan, tandartskosten, uw bruiloft, uw fiets en zelfs de ziektekosten voor uw hond. De vraag is echter of het nodig is dat u al deze categorieën verzekert. Het is verstandig om te bedenken hoe groot het risico is dat de verzekerde schade zich voordoet en wat de maximale schade zou kunnen zijn. Hiernaast spelen natuurlijk ook de voorwaarden en premie van de verzekering een belangrijke rol.
Wij geven u graag advies om te bekijken welke verzekeringen bij u passen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top