29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Bezoek het Huwelijks- en Gezinsplein op Familiedagen 2023!

Voor de aankomende editie kondigen we iets nieuws aan; een Huwelijks- en Gezinsplein, met allerlei nuttige, leerzame, leuke, verdiepende activiteiten en boodschappen rondom huwelijk, gezin en kinderevangelisatie.

‘Hart voor het gezin,’ ‘Hartelijk Verbonden,’ en ‘IKEG | Kinderevangelisatie’ introduceren dit concept samen op Familiedagen. Hun gezamenlijke doel is om huwelijken en gezinnen in Nederland te versterken, in lijn met Bijbelse principes voor het huwelijk en de opvoeding van kinderen en tieners.

Op het Inspiratieplein zijn er uitdagende Vader-Kind-activiteiten, gezins- en echtparen fotoshoots, een liefdestalentest voor huwelijken, kinderactiviteiten en informatieve sessies voor ouders en kinderwerkers over kinderevangelisatie. 

Bezoek de stands voor meer informatie over deze  organisaties en om een interessant gesprek te voeren. Daarnaast is er een Presentatieplein waar een groot aantal sprekers lezingen en workshops zullen verzorgen  over thema’s als huwelijk, gezin, kinderevangelisatie, media en seksualiteit.

Hart voor het gezin

Hart voor het gezin koestert het verlangen naar sterke huwelijken en gezinnen en realiseert dit door middel van educatie, conferenties en lezingen. Hun diepgaande focus ligt op het aanmoedigen van christenen in het bouwen van gezonde relaties, het versterken van huwelijken, het begeleiden van ouders bij de opvoeding, en het inspireren tot toewijding aan het christelijk geloof.

Hartelijk Verbonden

Hartelijk Verbonden legt de nadruk op het huwelijk als fundament van de samenleving. Ze bieden waardevolle hulpmiddelen en begeleiding om relaties te versterken en te ontwikkelen in overeenstemming met Gods ontwerp. Het huwelijk wordt gezien als een middel waardoor individuen zich vormen naar het beeld van God.

IKEG | Kinderevangelisatie

IKEG heeft als missie het verspreiden van het Evangelie onder kinderen in het huidige jaar 2023. Ze voorzien in Bijbels materiaal en training voor kinderwerkers, zowel voor gelovige als niet-gelovige kinderen. Hun doel is om kinderen op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te bereiken met het christelijk geloof. Tijdens Familiedagen presenteren zij diverse materialen en leggen uit hoe deze ingezet kunnen worden, zoals het woordeloos boekje. Daarnaast zijn de kinderen welkom in de KidsArk waar ze leuke knutselactiviteiten kunnen doen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top