29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Fien en Teun komen naar Familiedagen 2023

Op de komende editie van Familiedagen in de herfstvakantie in Evenementenhal Gorinchem komen Fien en Teun langs met een kindershow en meet and greet sessies. De twee vrolijke boerderijkinderen die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard zijn er op woensdag 18 oktober.

Fien en Teun ontdekken samen al spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Op Familiedagen komen ze langs om hun grootste fans te ontmoeten. Er zal een kindershow zijn van 13.00 tot 13.30 uur op het hoofdpodium en een meet en greet sessie van 13:45 tot 14:00 uur in de kinderhut.

Familiedagen richt zich op de gereformeerde gezindte en wil hen een gezellig en onbezorgd dagje uit met de hele familie aanbieden. Er kan geshopt worden bij allerlei winkels en bedrijven, er is een Food & Familyplein, volop kinderanimatie, presentaties in het kennislokaal en shows bij de kinderhut. Ook zijn er muziekoptredens bij te wonen op het hoofdpodium.

De thema’s voor Familiedagen 2023 zijn Wonen & Leven, Winkelen, Muziek, Trouwen en Food. Familiedagen is op D.V. 17 en 18 oktober te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur en op 19 oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Laat een reactie achter

Scroll naar top