29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Kinderopvang tijdens de aankomende editie van Familiedagen

Volgende week vindt Familiedagen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Kom jij ook? Kijk onbezorgd rond terwijl jouw peuter bij Elorah speelt!

Welkom bij Elorah, christelijk reformatorische opvang & kindontwikkeling. Aan het begin van dit schooljaar is Elorah gestart. Met ruim 20 vestigingen richt Elorah zich op christelijk reformatorische opvang & kindontwikkeling. Hierin staat de ontwikkeling van jouw kind centraal. De identiteit is merkbaar in het vertellen van Bijbelverhalen, bidden, het samen zingen van psalmen en liederen.

Ze sluiten aan bij het ritme en de gewoontes van thuis, zodat jouw kind zich snel vertrouwd voelt. Met de Bijbel als basis ontdekt jouw kind, samen met leeftijdgenootjes, de talenten die het van God heeft ontvangen. De groei van jouw kind op het gebied van taal, rekenen en sociaal emotionele vaardigheden wordt gestimuleerd als goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Belangrijk is dat jouw zoon of dochter vooral kind mag zijn. Of het nu gaat om een peutergroep, buitenschoolse opvang of dagopvang, voor een doorlopende leerlijn werken we graag samen met christelijk reformatorische basisscholen.

Je vindt vestigingen van Elorah in:
• Gelderland • Zeeland
• Utrecht • Zuid-Holland

Vind een vestiging bij jou in de buurt op elorah.nl. Wilt u een vestiging van Elorah op jouw school? Kijk dan op elorah.nl/samenwerken.

Hoe werkt de kinderopvang tijdens Familiedagen?

Samen met onze pedagogisch medewerkers gaat je peuter liedjes zingen, kleuren of spelen aan de zandtafel. Hij of zij kan luisteren naar een verhaal, spelen met blokken, een trein en in de speelkeuken. Kortom, er is van alles te doen voor jouw peuter!

Spelregels:
• Jouw kind is 2 of 3 jaar.
• Hij of zij heeft een polsbandje met daarop uw telefoonnummer en de tijd van aanvang voor uw kind.
• Je bent telefonisch bereikbaar.
• Na 50 minuten spelen, haal je zelf jouw kind weer op.

Kijk op je gemak rond, terwij jouw peuter bij Elorah speelt!

Laat een reactie achter

Scroll naar top