29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Basic life fashion, Dijk geluk sieraden en bakken met niels staan op de beurs!

Heb jij al een kaartje voor Familiedagen gekocht D.V. 25, 26 & 27 oktober? We stellen je graag voor aan een paar van onze exposanten die je kunt vinden op de beurs: Basic life fashionDijk geluk sieraden en Bakken met Niels!

Bakken met Niels

Ben je echt fan van bakken of wil je het misschien eens proberen? Bakken met Niels is het bedrijf voor de bakliefhebbers. Niels heeft alle benodigdheden voor het bakkersvak: van de recepten tot de ingrediënten. Zo bak je zelf al dat lekkers thuis. Wil je tips van Niels over bakken? Kom dan langs op zijn stand op Familiedagen. Hier staat hij met zijn eigen oliebollen, appelrondo’s en fruitsloffen van top kwaliteit. 

Dijk Geluk sieraden

Wat ze bij Dijk Geluk sieraden het allerbelangrijkste vinden is dat ze sieraden, fashion & accessoires aanbieden die van een goede kwaliteit maar daarentegen ook tegen een betaalbare prijs zijn. Niet voor niets luidt hun motto dan ook “Voor iedereen een mooi sieraad”. Op zoek naar sieraden als een cadeautje of gewoon leuk voor jezelf? Kom dan een langs om te kijken bij Dijk Geluk sieraden!

Basic-Life

Basic-Life laat al jaren lang zien dat mode, beleving en persoonlijke aandacht voor haar klanten de drive is. Ze hebben een brede variatie aan mooie merken, aangevuld met wekelijks nieuwe items. Is je garderobe toe aan een aanvulling? Kom dan eens langs bij Basic-Life. 

Heb jij nog geen ticket gekocht voor Familiedagen, maar wil je wel deze exposanten bezoeken? Koop dan een ticket voor het voordeligste tarief voor 27 september via de onderstaande knop.

Laat een reactie achter

Scroll naar top