29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Flying Eagle Livestream concert

Op vrijdag 19 juni 2020 kunt u genieten van een online concert van onze partners Flying Eagle en ATG Audiovisueel. Het concert is een resultante van een samenwerking tussen Flying Eagle, ATG  Audiovisueel en een aantal fantastische musici. U kunt die avond luisteren naar André van Vliet met concertorgel, Jan Lenselink achter de vleugel, Mark Wester met slagwerk, Noortje van Middelkoop met panfluit, Arjan & Edith Post op de trompet. Het is een populair / klassiek concert in een nieuw jasje met afwisselende en eigentijdse muziek. 

A.s. vrijdag 19 juni kunt u vanaf 20.30 meegenieten van dit muzikale plezier. Klik hier om naar de website van Flying Eagle te gaan voor meer informatie of voor de link naar de livestream. 

Laat een reactie achter

Scroll naar top