29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Aloe At Work

Aloe At Work

Over ons

Aloe Vera Kesteren is al sinds 2013 een gerenommeerd bedrijf wat gerund wordt door een enthousiaste Manager Henk van Eldik, in samenwerking met partnerbedrijf Forever Living Products, wat gevestigd is in Pnoenix Arizona US, en al sinds 1978 een begrip op het gebied de meest natuurlijke Aloe Vera producten van de wereld wat garant staat voor puurheid en kwaliteit. Wij bieden 30 dagen tevredenheidsgarantie, dus wanneer u niet tevreden bent krijgt u uw geld terug. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen en adviezen over huidverzorging, gezichtsverzorging, en gezondheid van binnen uit.

Heb jij een uitdaging met je huid bijvoorbeeld Acne, of Eczeem, of gewoon een gevoelige huid, of misschien last van allergieën, of gevoelige darmen, Astma, of willen je spieren en gewrichten niet meer wat jij wil en ben je beperkt in je bewegingsvrijheid, laat je vrijblijvend informeren. Misschien kan ik je helpen het leven aangenamer te maken. Ook voor gewichtsbeheersing kun je bij ons terecht. Misschien ben je topsporter en wil je nog betere resultaten boeken, onze sportvoeding zal je daar zeker bij ondersteunen. Ook voor hormonen die uit balans zijn, of als u veel stress ervaart, of gewoon een druk leven hebt en wel wat extra energie kan gebruiken en de dag wat zwaarder voor u is dan u wilt kunt u bij ons terecht.

Wist je dat onze producten ook al veel gebruikt worden door schoonheidsspecialisten, kappers en therapeuten in hun praktijk?

Dan is er nog een andere mogelijkheid die wij jou willen bieden. Ben jij het werken voor een baas zat? Wil je zelf je werktijden kunnen indelen? Ben je het zat elke morgen in de file te moeten staan, of wil je niet steeds je kinderen wegbrengen naar de opvang? Of is je inkomen misschien lager dan dat je maand lang is? Kun je wat extra gebruiken om de energiekosten te kunnen betalen? Laat je dan vrijblijvend informeren over de inkomstmogelijkheden!

Hoe werkt het? Als lifestyle en business coach plan ik vrijblijvend een gratis intake gesprek waarin jij aangeeft waar je naar opzoek bent, welk inkomen voor jou voldoende is om te kunnen leven zoals jij wilt. Je geeft daar in aan welke manier van werken het beste bij jou past. Ik ga dan samen met jou een plan op stellen wat bij jou past om jouw doelen in het leven te bereiken. Je hoeft geen opleiding of ervaring te hebben. Alle tools die je nodig hebt, de ondersteuning en traingingen staan allemaal al voor je klaar. Het enige wat jij nodig hebt, is de wil om iets nieuws te leren, de bereidheid om onze interne traingingen te volgen, de wil om tijd te investeren en een positieve mindset. In welk tempo je dat wil doen wordt allemaal in het plan vastgelegd. Blijkt het plan niet voldoende om je doel te bereiken dan passen we het plan aan, maar niet het doel.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Zie ik je aan mijn kraam? Wij hebben er zin in. Jij ook?

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top