TUI at Home Margarida de Lege

Over ons

Goed Idee Reizen is dé christelijke reisorganisatie van Nederland. De organisatie staat borg voor goed geregelde vakanties in eigen sfeer en natuurlijk met aandacht voor de Schepping. Het woord van God is ons Kompas.

In de huidige samenleving waarin geloven meer uitzondering dan regel is, is er een reisorganisatie voor en door christenen: Goed Idee Reizen. Veel christenen kiezen niet vanzelfsprekend voor een christelijke reisorganisatie. Dat mag natuurlijk, maar wie ons kent, weet ook wat het verschil is. Het zit hem niet alleen in de vrije zondag en de meditatieve momenten zoals de dagelijkse dagsluiting. Het gaat om de onderlinge herkenning van gelijkgestemden uit allerlei kerken. Dat creëert een heel unieke sfeer. Dat merkt u aan de gesprekken, aan het taalgebruik, maar ook aan de keuze van het reisprogramma.

Wij zoeken bewust de volle breedte van kerkelijk Nederland op, met als centraal herkenningspunt de Boodschap van de Bijbel. Daarin vinden we elkaar. Uiterlijke vormen mogen dan verschillen maar op reis is er de sfeer waarin u zich thuis voelt. ’s Zondags gaan we, indien mogelijk en indien gewenst, naar een plaatselijke kerkdienst. Vooral ook om daar te laten zien dat geloof grensoverschrijdend is en om medegelovigen te bemoedigen met onze aanwezigheid en andersom. Ook de reisbegeleider organiseert een samenkomst in onze eigen taal. Kerkmuren vallen dan even weg. Regelmatig houdt de reisbegeleider een korte meditatie op een moment dat dit passend is. En natuurlijk heeft ook dat nooit een dwingend karakter. U moet niet aanwezig zijn, we stellen uw aanwezigheid natuurlijk wel op prijs.
Op reis is er steeds herkenning, uit welke kerk u ook komt. En niemand legt de ander iets op. Wij horen vaak van deelnemers en van onze reisbegeleiders: ‘op vakantie gaan met gelijkgestemden is iets bijzonders, want je hebt al direct een klik met elkaar.’ Er is namelijk een bepaalde herkenning onderling. Die herkenning schept een band. Er wordt ons vaak gevraagd: ‘hoe komt die eigen sfeer tot uiting?’ Denkt u bijvoorbeeld eens aan bidden en danken voor en na de maaltijden, gezamenlijk de kerk bezoeken en de fijne onderlinge gesprekken.

Alle medewerkers van Goed Idee Reizen hebben een duidelijke motivatie: wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken met de manier van vakantie vieren waar we van harte in geloven. Omdat we als christenen de toegevoegde waarde zelf hebben ervaren. Om dat doel nog beter te bereiken, is er ook de samenwerking met TUI, de grootste reisorganisatie van Nederland. Dat betekent een sterke moederorganisatie, vertrouwd en veel voordeel biedend (ook voor u als deelnemer) door de grote omvang. Het is fijn om te merken dat de kerkmuren op reis gewoon even wegvallen. Je bent met elkaar op reis en hoewel we thuis op zondag misschien allemaal naar een verschillende kerk gaan, komen we elkaar op vakantie gewoon van hart tot hart tegen.

Als mobiele reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden.
Met mijn ervaring en christelijke achtergrond heeft u de beste combinatie in huis!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top