Trouwringservice.nl

Over ons

Zijn jullie opzoek naar trouwringen, maar hebben jullie niet veel tijd als de winkels open zijn, slecht ter been of gewoon druk aan het klussen.
Wij komen bij jullie langs op een tijdstip die jullie met ons afspreken. De complete collectie (en ontwerpprogramma) nemen wij mee, dit bied duizenden mogelijkheden. Jullie kunnen rustig alles bekijken en passen. Ook geven wij jullie persoonlijk advies en antwoord op de vragen.

Onze ringen worden in Duitsland of in ons eigen atelier gemaakt. De ringen zijn van topkwaliteit met garantie. 14 karaat gouden ringen zijn gemaakt van fairtrade goud.

Wij komen geheel vrijblijvend bij jullie langs en rekenen geen voorrijkosten, ook niet als jullie besluiten om de ringen niet bij ons te bestellen. De prijzen betrekken wij van de website van onze leverancier, hierbij kunnen jullie meekijken en zijn jullie verzekerd van de scherpste prijs. Hierbij adviseren wij als goudsmid. Een gediplomeerd goudsmid beantwoord de vragen en geeft tips en advies.

Ook een losse ring is bij ons te bestellen. Jullie zijn niet verplicht een set af te nemen.

Graveren kunnen wij in elk lettertype. Handgeschreven hoort ook bij de mogelijkheden. Uiteraard graveren wij jullie ringen zonder extra kosten. Ook als jullie de gravure op een later tijdstip geplaatst willen hebben, kunnen wij dit voor jullie verzorgen.

Wij proberen alle ringen binnen 3 weken te leveren. Ondanks de snelle levertijd adviseren wij jullie om de ringen op tijd te bestellen.

Onze trouwringen thuis service verzorgen wij op elk woonadres in Nederland en België. De afspraak is vrijblijvend en zonder kosten. Stel dat jullie ‘de ringen’ die jullie graag zouden willen, niet bij ons kunnen vinden, ook dan rekenen wij geen voorrijkosten.

Op de beurs kunnen jullie met ons kennis maken, een afspraak maken en de collectie bekijken. Eventuele vragen zijn op de beurs ook te beantwoorden. Wij adviseren jullie graag!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top