Rikkoert Juweliers

Over ons

Rikkoert Juweliers: Ruime keuze voor de mooiste dag van je leven!

Trouwringen zijn een tastbare verbinding en herinnering aan een van de mooiste dagen van jullie leven. Wij helpen jullie als aanstaand bruidspaar graag bij het uitzoeken van trouw- en verlovingsringen. In onze sfeervolle monumentale trouwringengalerie vinden jullie een uitgebreide collectie van 1500 verschillende ringen, die aan jullie persoonlijke wensen kunnen worden aangepast. De collectie trouw- en verlovingsringen van Rikkoert Juweliers bestaan uit ringen van nationale en internationale topmerken. Bij keuze uit de 330 Rikkoert Ringen ontvangen jullie de voordeligste ring gratis!

In onze Rikkoert Ateliercollectie vind je onze zelfontworpen en handgemaakte gouden ringen met kleursteen en diamant. Hebben jullie een bijzonder eigen idee voor jullie trouwringen? In overleg met onze goudsmeden kunnen jullie een eigen ontwerp maken dat met de hand wordt vervaardigd. Aangezien jullie rechtstreeks met de goudsmid jullie ideeën bespreken, weten jullie zeker dat de wensen goed overkomen!

Welke ringen het ook worden, advies bij dit keuzeproces is belangrijk. Onze specialisten helpen jullie zorgvuldig bij het maken van de keuzes en adviseren jullie graag over de draagbaarheid, materialen en creatieve ontwerpen. Het belangrijkste voor ons is dat jullie met een goed gevoel JA kunnen zeggen tegen jullie droomtrouwringen.

We zien jullie graag op Trouwidee!

Alvast wat inspiratie opdoen? Bezoek ter oriëntatie ons overzicht met trouwringen: www.rikkoert.nl/trouwringen

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top