Ideaal Instructies

Ideaal Instructies

Over ons

Ideaal Instructies is dé onderneming die zich inzet voor veiligheid op de werkvloer, onderweg en thuis. Wij onderscheiden ons door snelle service, volledige ontzorging en persoonlijke aandacht. Wij keuren brandblussers, brandslanghaspels, verbanddozen, AED’s en noodverlichting. Kortom het hele veiligheidspakket. Samen met onze klanten maken we het verschil in een situatie waarbij elke seconde telt.

Met de webshop Ideaalinstructies.nl bieden we een breed assortiment aan op het gebied van veiligheid voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Van verbandtrommels en AED’s tot werklampen en brandblussers. Maar ook helmen en werkhandschoenen voor momenten waar de beste kwaliteit nodig is.

Onderhoud
Het aanschaffen en ophangen van BHV- en veiligheidsproducten is een goede stap op weg naar het creëren van een veilige werkplek. Maar wij zijn ervan overtuigd dat er voor het redden van levens in noodsituaties méér nodig is. Zo dienen de producten jaarlijks gecontroleerd en onderhouden te worden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik.

Ideaal Instructies biedt een compleet aanbod voor aanschaf, onderhoud en training. Onze ervaren onderhoudsmonteurs komen jaarlijks bij onze klanten voor het onderhoud aan hun verbandtrommels, AED’s, brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Zo maken we het verschil in een situatie waarbij elke seconde telt.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top