De Til Groep

Over ons

De Til Groep: voor een goed geregeld trouwfeest

Een passie voor het organiseren van uw droomfeest, dít heeft De Til Groep. Niet voor niets heeft ons bedrijf een zeer lange traditie in het verzorgen van de meest uiteenlopende bruiloften. Wij zorgen ervoor dat het echt uw feest wordt. In overleg met u wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om een goede invulling te geven aan deze zo belangrijke dag!

Wie een feest viert bij De Til Groep, kan er van op aan dat het goed geregeld wordt. De Til Groep heeft een team in huis dat al vele partijen heeft georganiseerd, en weet dus van de hoed en de rand. Het verzorgt alles in eigen beheer, van administratie tot de catering in de eigen, uitstekende keuken. Daardoor kan De Til Groep veel persoonlijke aandacht geven en maatwerk leveren tegen een vriendelijke prijs.

Neem nu onze hoofdvestiging Zalen- en partycentrum De Til in Giessenburg. Wij bieden bruidsparen de luxe en het gemak van alles onder één dak. Naast ontvangst met bruidstaart, maaltijd en feestavond is het zelfs mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij De Til plaats te laten vinden. Dit alles voor een all-in totaalbedrag met een vaste prijs. Informeer ook een naar onze andere vestigingen. Voor elk gezelschap kan De Til Groep een passende zaal aanbieden.

Waarom al zo veel bruidsparen zijn voorgegaan?

Persoonlijke aandacht – Persoonlijke begeleiding voor en tijdens uw feest.

Maatwerk – In overleg met u wordt uitgebreid de tijd genomen om invulling te geven aan uw feest

Culinair – Alle gerechten worden in onze eigen keuken door ervaren koks bereid en dat proeft u!

Vriendelijke prijs – De complete verzorging van uw feest voor een all-in bedrag met vaste prijs garantie

Alles onder één dak – Wij bieden u de luxe en het gemak van alles-onder-één dak

Goed Geregeld – Een ervaren team met een passie voor het verzorgen van uw feest

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top