De Koningshof

Over ons

De Koningshof is een unieke trouwlocatie. De sfeervolle zalen geven jullie dag een romantisch karakter. Van een klein gezelschap tot een grote groep gasten, wij hebben een gepaste zaal. Bovendien hebben wij verschillend meubilair waardoor er voor iedere smaak een gepast interieur kan worden neergezet. Alles is mogelijk in De Koningshof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een themafeest waarbij de zalen geheel in stijl zijn.

De grote zalen beschikken bovendien over een podium, regelbare verlichting en beeld- en geluidsapparatuur. In het souterrain van De Koningshof bevinden zich nog twee kleinere zalen. Deze kunnen tijdens jullie bruiloft worden omgetoverd tot KidsWorld. Er staat dan bijvoorbeeld een AirHockey-tafel, er zijn kleurplaten en kleurtjes aanwezig en tijdens het diner kunnen de kinderen hier patat, appelmoes, en ijsjes eten!

Wij geven jullie de persoonlijke aandacht die daarvoor nodig is door met jullie in gesprek te gaan en alle wensen en ideeën in werkelijkheid te brengen.
De catering wordt verzorgd door ons zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events.
Ook in de catering bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunnen wij een buffet verzorgen maar ook een door jullie opgesteld A la carte-diner.

Het is in De Koningshof mogelijk om alleen het huwelijksfeest te vieren, maar ook jullie hele huwelijksdag kan bij ons worden gevierd want De Koningshof is een officiële trouwlocatie!
Jullie huwelijk moet natuurlijk perfect zijn.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top