De Koning De Echte Bakker

De Koning De Echte Bakker

Over ons

Wij zijn Alwin en Heleen de Koning, wij zijn de ondernemers van een ambachtelijke bakkerij, De Koning De Echte Bakker, met twee verrassend mooie winkels en een webshop. Wij zijn trots op ons team en werken samen met hen aan onze missie.

Onze missie is om ambachtelijk, gezonde, smaakvolle en Echt verrassend lekkere brood en banket producten te maken en te verkopen. Dit doen wij door vooral overdag te bakken en onze ingrediënten zorgvuldig uit te kiezen zodat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Dit alles doen we onder de kwaliteitsnorm van het Echte Bakkersgilde in Wageningen.

We bieden in onze winkels in Puttershoek en ’s-Gravendeel van maandag tot en met zaterdag een ruim assortiment brood, banket en seizoensgebonden producten aan. Onze webshop is 24 uur per dag geopend.

We zetten ons in tegen voedselverspilling doormiddel van gebruik te maken van de Too good to go app. Ook werken wij mee aan lokale projecten in de Hoeksche waard, waardoor alles wat wij produceren uiteindelijk geconsumeerd wordt en er niets hoeft te worden weggegooid

Dit alles doen we met ons motto: We Love to Knead – We Knead to Love.

Alwin en Heleen de Koning van De Koning, De Echte Bakker

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top