Christelijke Hogeschool Ede

Over ons

Kies jij voor een opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede? Wanneer je in Ede komt studeren, dagen we je uit na te denken over hoe jij van betekenis kunt zijn voor een ander. Of je nu studeert of straks werkt, als journalist, verpleegkundige, bedrijfsadviseur of… ‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?’ is een vraag of thema waar jij je tijdens je studie mee bezig houdt.

De CHE is geen doorsnee hogeschool. Wat ons anders maakt? Dat je bij ons geen nummer bent bijvoorbeeld. En dat docenten betrokken zijn. Maar het echte verschil zit in wat ons drijft en waar we voor staan. De CHE is namelijk een christelijke hogeschool. We laten ons inspireren door de Bijbel. Je ziet het christelijk geloof duidelijk terug in de manier waarop we met elkaar omgaan, in onze visie op opleiden en natuurlijk in de opleidingen zelf.

De CHE is een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het onderwijs. Dat merk je als student. De CHE mag zich al 15x de beste (middelgrote) hogeschool van Nederland noemen en daar zijn we trots op. We doen ons best om jou ieder jaar het beste te geven. Van inspirerende docenten en goede coaching tot voldoende stopcontacten voor je laptop en telefoon. ‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?’ Wanneer je op de CHE komt studeren, dagen we je uit om na te denken over hoe jij van betekenis kunt zijn voor een ander. Want wij geloven dat de wereld mensen nodig heeft die stevig in hun schoenen staan, er zijn voor de ander en groepen kunnen verbinden!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top