Christelijke Hogeschool Ede

Over ons

Kies jij voor een opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede? Wanneer je in Ede komt studeren, dagen we je uit na te denken over hoe jij van betekenis kunt zijn voor een ander. Of je nu studeert of straks werkt, als journalist, verpleegkundige, bedrijfsadviseur of…
‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?’ is een vraag of thema waar jij je tijdens je studie mee bezig houdt.
Op de Christelijke Hogeschool Ede zijn relaties buitengewoon belangrijk. Dat proef je als student. De CHE investeert bewust in persoonlijke aandacht. Verhoudingsgewijs zijn er op de CHE veel college-uren en is er extra tijd voor ontmoeting. Verder blijkt de persoonlijke aandacht uit een aantal voorzieningen voor studenten. Zo is er speciale aandacht voor het studeren met een functiebeperking.
De CHE is een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het onderwijs. Dat merk je als student. De CHE mag zich al 15x de beste (middelgrote) hogeschool van Nederland noemen. Ieder jaar zetten studenten en onafhankelijke experts de CHE in de keuzegids op nummer 1. Daar zijn we trots op. We doen ons best om jou ieder jaar het beste te geven. Van inspirerende docenten en goede coaching tot voldoende stopcontacten voor je laptop en telefoon! ‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?’ Wanneer je op de CHE komt studeren, dagen we je uit om na te denken over hoe jij van betekenis kunt zijn voor een ander!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top