Christelijke Hogeschool Ede

Over ons

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) helpt je om jouw talenten te ontdekken en leidt je op tot een professional. Wij vragen niet: ‘Wat wil je worden?’ maar gaan samen met jou op zoek naar wíe jij wilt zijn, bijvoorbeeld als zorgprofessional, in de mediawereld, het bedrijfsleven of voor de klas.

Zet je de hogescholen in een rijtje van groot naar klein, dan vind je de CHE precies in het midden. We noemen onszelf een middelgrote hogeschool. Groot genoeg om je alle voorzieningen te bieden die je nodig hebt. Tegelijk klein genoeg om jou niet uit het oog te verliezen.

De CHE mag zich al dertien keer beste (middelgrote) hogeschool van Nederland noemen. Ieder jaar zetten studenten en onafhankelijke experts de CHE in de Keuzegids op nummer één. Daar zijn we trots op en we werken er dan ook hard aan om jou ieder jaar het beste te geven. Van inspirerende docenten en goede coaching tot voldoende stopcontacten voor je laptop en telefoon.

De CHE biedt 10 hbo-opleidingen, flexibel Deeltijd onderwijs, Associate Degree opleidingen, zeven lectoraten op het gebied van verpleging, social work, theologie, (basis)onderwijs, journalistiek en communicatie, zakelijke en personele dienstverlening, ICT. Hierdoor beschikt de CHE over een schat aan hooggekwalificeerde kennis, ervaring, expertise en faciliteiten.

De hbo-opleidingen van de CHE zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Journalistiek, Communicatie, Social Work, HBO-ICT.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top